10 Oyun İncelemem

Hocam bol keseden puan dağıtmışsınız. Bu oyunların güzel olduğuna katılıyorum ancak 90 üzeri demek yaptığı işlerde eşi benzeri olmayan, çığır açan dönemin en iyi oyunu demek gibi bir şey. Ki Cyrberpunk, Dishonored ve Metal Gear Solid 5 bence bu tanımlara uymuyor. Hepsi güzel oyunlar ama asla 90 üzeri hak ettiklerini düşünmüyorum.

Hocam listenin kişisel olduğunu belirttim ama şunu söylemeliyim ki bu oyunlar zaten 90 üstü almış oyunlar. (CP ve FNV hariç, bunlar buglardan dolayı 90'ın altında puan aldı.) Ve ikiside bu tanıma uyuyor. MGS V gelmiş geçmiş en iyi Stealth Action Sandbox oyunu. Dishonored ise Steampunk türünün başyapıtı. Ve bol keseden dağıttığımı düşünmüyorum, çünkü benim için en iyi 10 oyun listesi. Moderatör başlığı düzenlemiş. Daha altlara inersek çoğu oyuna aynı puanı veririm.

Son düzenleme:
Ben de bence diyerekten kendi görüşümü belirttim. , yine de olsun elinize sağlık. Ama ben MGS5'in hak ettiğini düşünmüyorum. Arka planında ne olursa olsun bir oyunun sonu anlamsız ve karmaşık bir şekilde bitiyorsa ben eksik ayrıldığımı hissederim bu oyundan.

Bir de hocam ben en son baktığımda MGS'in puanı 85 idi.

Teşekkürler. Aslında yarım bitsede tüm detaylar kasetlerde anlatılıyor. 10DK'yı geçen kasetler bile var. Kojima'nın dizayn seçimi bu yönde olmuş. Plot'dan dolayı spoi vermiyim bilmiyorsanız.
İlk zamanlar baktınız sanırım hocam. Tüm platformalarda 90 üstü aldı oyun hatta Xbox One puanı 95.

RPG ile ünlü bir oyuna karşılık yenisi diyerek Cyberpunk demeniz garip olmuş. "bence" Cyberpunk RPG oyunu olarak zayıf bir oyun.

İnceleme nerede?
hepsini ayrı ayrı incelemek yerine kısaca hepsini inceleyim dedim.
RPG ile ünlü bir oyuna karşılık yenisi diyerek Cyberpunk demeniz garip olmuş. "bence" Cyberpunk RPG oyunu olarak zayıf bir oyun.
Bugüne kadar Bethesda'nın sunduğu RPG'lere yaklaşabilen tek Bethesda'nın olmayan oyun. Ne anlamda? Build anlamında. Yoksa izometrik RPG'lerin çeşitliliği Bethesda RPG'lerinden de iyi.
Güzel olmuş. Ama Cyberpunk'un o puanı hakettiğini düşünmüyorum.
Teşekkürler, kişisel bir liste olduğunu belitmeme rağmen RDR2 ve W3 fanboyları basmış suratı. sadece gülüyorum.

Son düzenleme:
Daha detaylı bir inceleme olabilirdi. Puan konusunda da abartı bulduğum 1-2 oyun var. Yine de elinize sağlık diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…