10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

Yıkılmış bir dünya ve insanlığın sonu içerisindeki hayatta kalma çabasıyla cebelleşirken görüyorum. 1 yıl içerisinde ekonomi milyarlarca dolar zarar gördü. 10 yıl gibi uzun vadede çok büyük hasarlar verecek hatta belki kıtlık başlayacak. Bu durumda artık "yaşamayacağız." Hayatta kalmaya çalışacağız. Aslında çok ilginç bir atmosfer. Herkesin gaz maskesi taktığı vesaire. Post apokaliptik atmosferler beni hep kendine çekmiştir. Buruk bir mutluluk ve insanlığın tükenmesi. Çok derin ve felsefi bir konu. Ancak dünya bu şekilde işlemeye devam ederse ve sistem değişmezse, son yakındır. Lütfen bu yazıyı dini konulara bağlamayın.

Zaten şakasına yazdığım bir cevaptı. Öyle kırıcı bir yorum yapmana gerek yoktu. Ne yani sırf Glatasaray'ın Fenerbahçe'yi 7-0 yendiğini dile getirdiğim için mi bunları diyorsun? 10 yıl sonra kadın zaten buruşur gider bu kadar ciddiye alma yani. :D

10 yıl sonra kadın zaten buruşur gider bu kadar ciddiye alma yani. :D
10 yıl sonra da 20 yıl sonra da kadınlar buruşmuyor arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. 21. yüzyılda artık 40 yaşına yaklaşmış kadınlar bile 30 yaşındaki erkeklerden genç kalıyorlar o kadar bakımla, bizler de kendimize hiç bakmayalım... Sevgilim benden 5 yaş büyük, bizi görenler beni 5 yaş büyük sanıyor akşam evde ağlayasım geliyor bir ona bir kendime bakınca. :D

Zaten şakasına yazdığım bir cevaptı. Öyle kırıcı bir yorum yapmana gerek yoktu. Ne yani sırf Glatasaray'ın Fenerbahçe'yi 7-0 yendiğini dile getirdiğim için mi bunları diyorsun? 10 yıl sonra kadın zaten buruşur gider bu kadar ciddiye alma yani. :D

Konudan tamamen bağımsız bir olayı dile getirmeseydiniz keşke.

Mesajınızı raporladım bu arada kusura bakmayın.

10 yıl sonra da 20 yıl sonra da kadınlar buruşmuyor arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. 21. yüzyılda artık 40 yaşına yaklaşmış kadınlar bile 30 yaşındaki erkeklerden genç kalıyorlar o kadar bakımla, bizler de kendimize hiç bakmayalım... Sevgilim benden 5 yaş büyük, bizi görenler beni 5 yaş büyük sanıyor akşam evde ağlayasım geliyor bir ona bir kendime bakınca. :D
Haklısınız vallahi hocam. Asyalı kadınlar yaşlanmak bilmiyor.

Çok haklısın be hocam, sanki insan birazcık yaşlanınca eli, yüzü daha düzgün oturuyor. 😏

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı