Daha fazla
Şurda.
Zaten şakasına yazdığım bir cevaptı. Öyle kırıcı bir yorum yapmana gerek yoktu. Ne yani sırf Glatasaray'ın Fenerbahçe'yi 7-0 yendiğini dile getirdiğim için mi bunları diyorsun? 10 yıl sonra kadın zaten buruşur gider bu kadar ciddiye alma yani.
10 yıl sonra da 20 yıl sonra da kadınlar buruşmuyor arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. 21. yüzyılda artık 40 yaşına yaklaşmış kadınlar bile 30 yaşındaki erkeklerden genç kalıyorlar o kadar bakımla, bizler de kendimize hiç bakmayalım... Sevgilim benden 5 yaş büyük, bizi görenler beni 5 yaş büyük sanıyor akşam evde ağlayasım geliyor bir ona bir kendime bakınca.10 yıl sonra kadın zaten buruşur gider bu kadar ciddiye alma yani.![]()
Ondan şüphem yok hocam. İsminizi görünce "İşte bu adam yönetici olacak!" dedim.Technopata sahip çıkarken.
Konudan tamamen bağımsız bir olayı dile getirmeseydiniz keşke.Zaten şakasına yazdığım bir cevaptı. Öyle kırıcı bir yorum yapmana gerek yoktu. Ne yani sırf Glatasaray'ın Fenerbahçe'yi 7-0 yendiğini dile getirdiğim için mi bunları diyorsun? 10 yıl sonra kadın zaten buruşur gider bu kadar ciddiye alma yani.
Hala "Fener ağlama" diyecek misiniz?
@ErciKral dinozorlar arasından oynandığı kesin yani?www.technopat.net
Haklısınız vallahi hocam. Asyalı kadınlar yaşlanmak bilmiyor.10 yıl sonra da 20 yıl sonra da kadınlar buruşmuyor arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. 21. yüzyılda artık 40 yaşına yaklaşmış kadınlar bile 30 yaşındaki erkeklerden genç kalıyorlar o kadar bakımla, bizler de kendimize hiç bakmayalım... Sevgilim benden 5 yaş büyük, bizi görenler beni 5 yaş büyük sanıyor akşam evde ağlayasım geliyor bir ona bir kendime bakınca.![]()
Çok haklısın be hocam, sanki insan birazcık yaşlanınca eli, yüzü daha düzgün oturuyor.10 yıl sonra da 20 yıl sonra da kadınlar buruşmuyor arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. 21. yüzyılda artık 40 yaşına yaklaşmış kadınlar bile 30 yaşındaki erkeklerden genç kalıyorlar o kadar bakımla, bizler de kendimize hiç bakmayalım... Sevgilim benden 5 yaş büyük, bizi görenler beni 5 yaş büyük sanıyor akşam evde ağlayasım geliyor bir ona bir kendime bakınca.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.