10. sinif bir kizdan hoslaniyorum

Açılırsan red yiyeceksin gibi gözüküyor. Biraz daha konuşmaya bak, sanaldan falan konuş bayağı. Sonra bir süre geçtikten sonra tekrar dışarı çıkalım mı diye sor. Eğer ki yine geçiştirirse Next.

Aga soyle söyleyeyim kiz başta benden hoşlanıyordu ben yüz vermedim. 1 ay falan hiç konuşmadık sonra ben kıza aşık oldum şimdi de o bana vermiyor. Sevgilisi yok zaten öyle çok erkeklerin ilgi gösterdiği biri değil bir tek ben konuşuyorum şu an kizla.

Son düzenleme:
Aga soyle söyleyeyim kiz başta benden hoşlanıyordu ben yüz vermedim. 1 ay falan hiç konuşmadık sonra ben kıza aşık oldum şimdi de o bana vermiyor. Sevgilisi yok zaten öyle çok erkeklerin ilgi gösterdiği biri değil bir tek ben konuşuyorum şu an kizla.
Ben direk salman tarafındayım kardeşim. Peşinden koşmaya gerek yok kendinde kabul ediyorsun istemiyor.

Kanka basta niye her gün yanıma geliyordu benimle konusuyordu sence hiç mi hoslanmamis.
Hoşlanmış olabilir tabi ki niye olmasın. Ama sen ona yüz vermeyince o da senden soğumuş olabilir. Aslında genellikle hep böyle olur, bir kız gelir senle ilgilenir, sen ilgilenmezsin. Sonra bir boşluk zamanına denk gelir ve ya o kız sana güzel gelir ya da o kızla niye ilgilenmedim dersin. Al uğraş dur sonra. Bu arada peşinden koşturmanı istiyor olabilir ama sakın yapma. Erkekliğini yerler altına alma.

Hoşlanmış olabilir tabii ki niye olmasın. Ama sen ona yüz vermeyince o da senden soğumuş olabilir. Aslında genellikle hep böyle olur, bir kız gelir senle ilgilenir, sen ilgilenmezsin. Sonra bir boşluk zamanına denk gelir veya o kız sana güzel gelir ya da o kızla niye ilgilenmedim dersin. Al uğraş dur sonra. Bu arada peşinden koşturmanı istiyor olabilir ama sakın yapma. Erkekliğini yerler altına alma.

Sağ ol kardeş. Tavsiyeler için neyse ben 1 hafta sonra kıza acilacağım yazarım buraya ne oldugunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı