10. sınıf biyoloji 1. dönem 2.sınavda ne soruları çıkar?

Attesss11

Centipat
Hocamız konuları verdi konular; 1.soru mitoz 2.soru mayoz (gamet) 3.soru eşeyli üreme 4, 5, 6, 7.sorular kalıtım (çaprazlama, kontrol çaprazlama, eş baskınlık, (kaç gen var, kaç karakter var, kaç alel gen var, homozigot genler, heterozigot genler, fenotip (tek soruda)) kalıtım full yaparım neden soru geleceğini biliyorum. Korkum mitoz, mayoz ve eşeyli üreme. Hocamız bize mitoz ve mayoz ile alakalı bir yazı yazdırmıştı (mitozda şu var, mayozda bu var) bundan 2.sınavda çıkacak demişti bu soru mitoza mı çıkar mayoza mı çıkar bilmiyorum ya da ikisine de mayoza mayozun özelliklerini mitoza mitozun özelliklerini de verebilir ama mayozun yanında gamette yazdırmış. Bu beni düşündürüyor en çok korktuğum ise eşeyli üreme ne çıkar hiçbir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Dostum meb'in yayınladığı her derse özel senaryolar var oradan hangi konulardan kaç tane soru olduğuna bakıp ona göre ders çalışmalısın. Biz ne soruları çıkacağını bilemeyiz. Sadece dersine odaklanmalısın.

Dostum MEB'in yayınladığı her derse özel senaryolar var oradan hangi konulardan kaç tane soru olduğuna bakıp ona göre ders çalışmalısın. Biz ne soruları çıkacağını bilemeyiz. Sadece dersine odaklanmalısın.

MEB'in yayınladığı senaryoları araştırdım fakat bulamadım o yüzden buraya yazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı