10. sınıf için fonksiyon fasikülü olarak ne alınmalı?

MertYb

Hectopat
10. sınıfım trigonometri bitirdik biraz geometri özelliği cart curt işledik. Biraz da basit ortaokul tarzı konularak gelecek derken fonksiyonlar 2. derece ile gelecek ben direkt baştan bir fasikül ile halletmeyi düşünüyorum.

Sizce ne almalıyım? Barış ilk düşüncem hem Eyüp b de anlatacak bir yandan o feci güven veriyor. Apotemi de düşünmedim değil.
Evet biliyorum biraz aşıcağım çünkü eski müfredat ama benzer şeyler sonuç olarak.

10. sınıfım trigonometri bitirdik biraz geometri özelliği cart curt işledik. Biraz da basit ortaokul tarzı konularak gelecek derken fonksiyonlar 2. derece ile gelecek ben direkt baştan bir fasikül ile halletmeyi düşünüyorum.

Sizce ne almalıyım? Barış ilk düşüncem hem Eyüp b de anlatacak bir yandan o feci güven veriyor. Apotemi de düşünmedim değil.
Evet biliyorum biraz aşıcağım çünkü eski müfredat ama benzer şeyler sonuç olarak.

Barış alabilirsiniz. Bende onu almayı düşünüyorum fonksiyonlara gelince.

Bence başlangıç için orijinal alabilirsin.Eğer zaten hedefin yüksekse barışı ve/veya apotemiyi çözersin ilerleyen zamanlarda.

Barışta Eyüp hoca sadece testlerin çözümlerini yapıyor o nedenle alacaksan o kadar da önemli bir kriter değil bence. Barış fasikülünde son bakış testleri ve hocaların hazırladığı bireysel testler haricinde pek zorlamaz. Yorum bakış açısı kazanmak için apotemiyi daha uygun buluyorum. Apotemi fasikülünün içindeki notlar da çok güzel. Detay bilgiler, soru tipleri vs. güzel açıklanmış. Yalnız Parabole fonksiyon fasikülünde kısa değinip geçiyolar haberin olsun. Parabolün notunu ayrı alırım diyosan apotemi. Parabole de değinsin diyosan orijinal. Bu arada orijinal fasikülünün anlatımını ben pek beğenmiyorum. Soner hoca anlatmış özellikle sonlara doğru kitabın yetersiz olduğunu kendi de söylüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı