10. sınıf için kaynak önerisi

• Konuyu başlatan P4L
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 26.576

P4L

Picopat
Daha fazla  
Bütün önemli derslerin içinde bulunduğu bir kaynak, set öneriniz var mı? Link atabilirseniz çok sevinirim. Kaynakların hepsi bir arada yoksa tek tek de alabilirim, atabilirsiniz. Set hâlinde olursa yani kaynakların hepsinin bir arada olması daha iyi olur tabii.

Son düzenleme:
Set değil de biyoloji için palme yayınları iyi oluyordu. Matematik için acil yayınlarından almıştım ben de geçen yıl 10.sınıftım ve testler kademe kademe yükseldiği için sarıyordu tavsiye ederim. Kimya da aydın yayınları güzel oluyor, edebiyat için de aydın alabilirsin. Fizik için ben palme almıştım ve güzeldi tabii sen yine araştır, ben fizik dersini sevmiyordum güvendiğim bir yayını aldım.
Bence set alma çünkü bir yayıncılık her derste en iyisi olamıyor, farklı farklı yayıncılıkların iyi oldukları derslerden alırsan çalışmak bile sarar.

Set değil de biyoloji için palme yayınları iyi oluyordu. Matematik için acil yayınlarından almıştım ben de geçen yıl 10.sınıftım ve testler kademe kademe yükseldiği için sarıyordu tavsiye ederim. Kimya da aydın yayınları güzel oluyor, edebiyat için de aydın alabilirsin. Fizik için ben palme almıştım ve güzeldi tabii sen yine araştır, ben fizik dersini sevmiyordum güvendiğim bir yayını aldım.
Bence set alma çünkü bir yayıncılık her derste en iyisi olamıyor, farklı farklı yayıncılıkların iyi oldukları derslerden alırsan çalışmak bile sarar.
Teşekkür ediyorum hocam. Anladım tamamdır öyle yapacağım.

Biyoloji palme
Matematik bilgi sarmal veya acil.Zor bi kaynak istersen orjinal
kimya orbital
Fizik bilgi sarmal ama zor gelebilir dhaa kolayı palme var

Biyoloji palme
kimya orbital
Teşekkürler hocam. Peki bu https://www.hepsiburada.com/enol-hoca-alitirmalarla-matematik---enol-aydin-p-HBV00000N618V?magaza=Bir+Umut+Hayvanları+Koruma+Derneği&url_src=and-product-detail

Nasıl olur? Temeli öğretiyor baştan. Ben de bir video da gördüm bir kız bahsediyordu. Sizce alınır mı? Kolaydan zora doğru gidiyor sorular. Video çözümlü sorular birde sanırsam.

Teşekkürler hocam. Peki bu https://www.hepsiburada.com/enol-hoca-alitirmalarla-matematik---enol-aydin-p-HBV00000N618V?magaza=Bir+Umut+Hayvanları+Koruma+Derneği&url_src=and-product-detail

Nasıl olur? Temeli öğretiyor baştan. Ben de bir video da gördüm bir kız bahsediyordu. Sizce alınır mı? Kolaydan zora doğru gidiyor sorular. Video çözümlü sorular birde sanırsam.

Hocam bu kaynağı kullanmadım konu anlatımlı olarak çap yayınları fasikül üstünden gittim

Biyoloji palme
kimya orbital
Birde son olarak şey soracağım. Bu bahsettiğiniz yayınlar sadece 10. Sınıf üzerine mi iyi yoksa atıyorum 9, 10, 11 olan kitapları da aynı şekilde iyi mi?

Biyoloji palme
kimya orbital
Bunların hepsinin fasikül olan versiyonunu almak şart değil dimi

Son düzenleme:
Bir de son olarak şey soracağım. Bu bahsettiğiniz yayınlar sadece 10. Sınıf üzerine mi iyi yoksa atıyorum 9, 10, 11 olan kitapları da aynı şekilde iyi mi?

Bunların hepsinin fasikül olan versiyonunu almak şart değil değil mi?

Yok kanka çap dışındakiler fasikül değil soru bankası ayrıca saydıklarım tüm sınıf seviyelerinde iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı