Dostum kolay soruları çözemiyorsun ama kolay kitap önerirsek çözebilecek misin? Ben soruyu anlamadım.10. sınıf acil matematik yayınları aldım. Rahat çözdüm fakat bir sıkıntı oluştu. Kolay soruları çözemiyorum, kolay bir kaynak lazım. Sizce hangisini almalıyım?
Kolay soruları çözemiyor, yani kolay sorulardan oluşan bir kitap alıp pratik yapmak istiyor basitçe.Dostum kolay soruları çözemiyorsun ama kolay kitap önerirsek çözebilecek misin? Ben soruyu anlamadım.
Dostum kolay soruları çözemiyorsun ama kolay kitap önerirsek çözebilecek misin? Ben soruyu anlamadım.
Bunun için kitaptansa YouTube'dan çözümlü soru videolarına baksan daha yararlı olur.Soru çözümlü kolay bir kaynak önersen soru çözümünden bakar anlar çözerim ben.
Bunun için kitaptansa YouTube'dan çözümlü soru videolarına baksan daha yararlı olur.
Video izleyerek anlayamıyorsan kitaptan nasıl anlayacaksın hocası. Ama sonuç yayınları tavsiye ederim.Hocam video izleyerek anlasaydım burada olmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.