10. sınıf nakil almak için geç mi?

353380

Kilopat
Makaleler
1
Şu an İstanbul'da Adalet okuyan bir gencim, lise 10 sınıfım fakat sorun şu: Geleceği yok, iş imkanı yok, kamu personeli seçme sınavını kazanamazsam işsizim. Benim yakınımda makine teknolojileri alanı var, şu an her şey için geç mi size danışmak istedim. Gitmek mantıklı mı, mantıksız mı olur? Size sormak istedim. Teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Şu an İstanbul'da Adalet okuyan bir gencim, lise 10 sınıfım fakat sorun şu: Geleceği yok, iş imkanı yok, kamu personeli seçme sınavını kazanamazsam işsizim. Benim yakınımda makine teknolojileri alanı var, şu an her şey için geç mi size danışmak istedim. Gitmek mantıklı mı, mantıksız mı olur? Size sormak istedim. Teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Hiçbir şey için geç değil.

Ben lisedeyken, arkadaşımın kız kardeşi muhasebe okuyordu. Sonra kendisi 10. Sınıfta büro yönetimi'ne geçiş yapmış. Biraz zorlanmış ilk başlarda.
Benim birde dikkat bozukluğum var sınıfta kalma gibi durumum yok kalma korkum yok ama bilemedim işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı