10. sınıf nesne tabanlı programlama proje ödevi önerisi

sadece1eren

Hectopat
Herkese merhabalar. Ben nesne tabanlıdan proje aldım uygulama olan stok takip programını yaptım ama sunumu yapmadım kapak hazır 1. içerikte hazır kodları neden kullandığım kullanma sebeplerim falan ama devamı aklıma gelmiyor. Önerileriniz var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhabalar. Ben nesne tabanlıdan proje aldım uygulama olan stok takip programını yaptım ama sunumu yapmadım kapak hazır 1. içerikte hazır kodları neden kullandığım kullanma sebeplerim falan ama devamı aklıma gelmiyor. Önerileriniz var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ee şimdi bizden ne istiyorsun

Tam olarak bunun devamı niteliğinde konular istiyorum örnek neden bu kodu yazdın ya da bu kodların başka yerlerde kullanım amacı gibi.
Biraz baktım da iyi gözüküyor bence. Yalnız bu işleri pek bilmiyorum ama tasarım kısmı da olması gerekmiyor mu yani formun bir ekran görüntüsü falan yani tam olarak anlayalım diye
Bir de yesilelma ne işe yarıyor tam anlamadım yesilelma yazmışsın ama ne işe yaradığını yazmamışsın

Biraz baktım da iyi gözüküyor bence. Yalnız bu işleri pek bilmiyorum ama tasarım kısmı da olması gerekmiyor mu yani formun bir ekran görüntüsü falan yani tam olarak anlayalım diye.
Bir de yesilelma ne işe yarıyor tam anlamadım yesilelma yazmışsın ama ne işe yaradığını yazmamışsın.

Tasarım kısmından bir şey eklemek güzel bir fikir sağ olun ve ekran görüntüsü buyurun.

1650904099527.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı