10. sınıf sorumlu matematik dersi sınavının notu 11. sınıf notlarını etkiler mi?


Peki bu fotoğraftakı şey nedir acaba 2.dönem son sınavlara girmeyenler için olabilir mi? Emin miyiz tdvb baraj ders olduğuna çok teşekkür ederim.

Son sorum ise yılda kaç kere hakkım var girmeye.

Şöyle, diyelim ki 10'da kaldınız, 11'de veremediniz 12'de de veremediniz ama diğer tüm derslerden geçtiniz. Zaman zaman dönem dönem bu sorumluluk sınavlarını okulda yapıyorlar. Bildiğim kadarıyla 12'ye kadar veremezseniz 12'de okula gitmeyip, sadece sınav tarihlerinde gelip sınavlara girip geçerseniz mezun oluyosunuz. Belirli bir sınır/kotanız yok yani. Yılda belki 1 veya 2 kere girebiliyosunuz galiba.
 
d) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Sorumluluk sınavına giren öğrencilerin sınavına girdikleri dersin yılsonu puanı, o dersin yılsonu puanı ile sorumluluk sınavından alınan puanın aritmetik ortalamasıdır.

Bir tek ilgili dersin ortalamasına etki eder de Matematik dersinden nasıl sorumlu kaldığını da anlayamadım. e-Okul'da gözüküyor mu? Gözükmüyorsa girmezsin de o dersin bir sorumluluğu da yok ki. Sorununu daha detaylı ve düzgün bir şekilde anlatırsan yardımcı olmak isterim.
 

Geri
Yukarı