10.sınıf yaz tatilinde TYT'ye nasıl çalışılmalı?

Kyraxxx

Hectopat
Daha fazla  
Hedefim büyük sayısal ilk 5000.
Bazıları bana erken başlama sıkılırsın diyor fakat hedef büyük olduğu için erken çalışmaya mecburum. Bu yaz TYT konularını bitirip bu sene hem 11 hem de 12.sınıfın konularını bitirip 12 sınıftada Full deneme çözmeyi planlıyorum. Bana sözele çalışma son sene çalış yoksa unutursun diyorlar sizce bu doğru mu? Bir de tarih sorularına baktım Full oku cevapla tarzında sormuş yani bilgiye dayalı soru görmedim. Bu da aklıma "tarihe çalışmaya gerek var mı?" sorusunu getirdi. Kaynak önerisi için ayrı konu açmayı planlıyorum malum bu soruyu buraya sorarsam ban yiyebilirim. TYT'nin bu yaz bitmesinin zor olduğunun ben de farkındayım ama 11.sınıfta Full AYT çalışacağım için gerekirse gecemi gündüzüne katacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedefim büyük sayısal ilk 5000.
Bazıları bana erken başlama sıkılırsın diyor fakat hedef büyük olduğu için erken çalışmaya mecburum. Bu yaz TYT konularını bitirip bu sene hem 11 hem de 12.sınıfın konularını bitirip 12 sınıftada Full deneme çözmeyi planlıyorum. Bana sözele çalışma son sene çalış yoksa unutursun diyorlar sizce bu doğru mu? Bir de tarih sorularına baktım Full oku cevapla tarzında sormuş yani bilgiye dayalı soru görmedim. Bu da aklıma "tarihe çalışmaya gerek var mı?" sorusunu getirdi. Kaynak önerisi için ayrı konu açmayı planlıyorum malum bu soruyu buraya sorarsam ban yiyebilirim. TYT'nin bu yaz bitmesinin zor olduğunun ben de farkındayım ama 11.sınıfta Full AYT çalışacağım için gerekirse gecemi gündüzüne katacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.

9. sınıf yaz tatilinde 9. sınıfa çalıştın mı peki? Ben çalışmayı düşünüyorum da.

Tyt sözeli bilmem ama tyt sayısalı okul açılana kadar çok rahat bitirirsin yanında soru bankaları da dahil ayrıca düzenli tekrar yapacaksan erken başlaman sorun olmaz bence 5kdan daha iyisini bile yapabilirsin

TYT matematık ve geometrı harıcınde gereksız. Belki araya dıl bılgısı, dolaylı yoldan da Türkçe'yi sıkıştırabilirsin. Gerı kalan derslerın konularını kaba taslak bılıyorsan yeterlı. Zaman gectıkce detayları unutacaksın. Ille de bos zamanım kalmasın, calısmak ıstıyorum dusuncesındeysen AYT matematıge baslayabılırsın.

Son düzenleme:
Ben kardeşime tatil boyu 9. Sınıfı tekrar ettirip günde cüzi miktarda paragraf problem çözdürüyorum. Her seneye kendi içinde halletmek yetecektir 9 ve 10. Sınıf için

9. sınıf yaz tatilinde 9. sınıfa çalıştın mı peki? Ben çalışmayı düşünüyorum da.

Ben bursluluk sınavı için ilk dönem konularına çalışmıştım. Onun dışında benim de 9.sınıf 2.dönemi ve 10.sınıf Full eksik

Bu konuyla ilgili aklımda kalan sorulardan birisi TYT tarihe çalışmaya gerek var mı? Soru bankası almaya gerek var mı? TYT Full okuduğunu anlama sorduğu için bu soruyu sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı