10. sınıfta Anadolu'dan Meslek lisesine nasıl geçiş yapılır?

Önceden geçiş yapılmıyordu. Geçişler 10. sınıfın 1. dönem sonuna kadar yapılabiliyordu ama artık yapılabiliyor geçilen lise türünün birkaç dersini sorumlu almak kaydıyla.
Merhaba detaylı açıklar mısınız gitmek istediğim okulun müdür yardımcısı bilmiyor bunu ona nasıl demeliyim ve napmam lazım tam olarak o şekilde geçmek için
Önceden geçiş yapılmıyordu. Geçişler 10. sınıfın 1. dönem sonuna kadar yapılabiliyordu ama artık yapılabiliyor geçilen lise türünün birkaç dersini sorumlu almak kaydıyla.
Baya lazımda çünkü bu hafta yaptık yaptık, yapamadık anadoluda kalacaksın dedi annem ve bunu cidden istemiyorum yanlışlıkla geçtiğim bir lise için istemediğim bir yerde okumak istemiyorum

Son düzenleme:
Merhaba detaylı açıklar mısınız gitmek istediğim okulun müdür yardımcısı bilmiyor bunu ona nasıl demeliyim ve napmam lazım tam olarak o şekilde geçmek için

Baya lazımda çünkü bu hafta yaptık yaptık, yapamadık anadoluda kalacaksın dedi annem ve bunu cidden istemiyorum yanlışlıkla geçtiğim bir lise için istemediğim bir yerde okumak istemiyorum
bende 11.sınıfım anadoludan meslege gecmek ıstıyorum ama e devletten deneyınce 37.madde uyarısı gelıyor sen geçebildinmi meslek lısesıne

Aynı şeyi bende yaşadım merak etme sene sonunda temmuz 1 de meslek lisesine nakiller başlıyor ay boyunca 4 kere yapılacakmış bende orada geçeceğim.

Kaçıncı sınıfsın.
Seneye 1.dönem açılır tekrardan.
Ben 11.sinifim dönem sonunda yapabiliyormuşum galiba ama 11.sinifi tekrardan mi okumam gerekecek bilgisi olan varsa yazabilirmi??

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı