10 sınıfta bölüm seçimi

Daha fazla  
Arkadaşlar 10.sınıf 2.dönem bolum secme konusunda bayağı kararisizim bilgisayarlara ilgim var sök tak vs. ama bilgisayar muhendisligi icin sayisal gerekiyor. Ondan dolayi sayisal sectim fakat sayisali gram yapamiyorum. Hadi kimya fizik az da olsa anliyorum fakat matematikte sıfırım. Esit agirliga degistirsem mi diye dusunuyorum yoksa meslek meslekdir deyip de esit agirlik mi seceyim? Bu arada ingilizceyi de seviyorum eglenceli buluyorum fakat Almanca icin aynisi soylenemez. Yardim ederseniz mutlu olurum.

Arkadaşlar 10.sınıf 2.dönem bolum secme konusunda bayağı kararisizim bilgisayarlara ilgim var sök tak vs. ama bilgisayar muhendisligi icin sayisal gerekiyor. Ondan dolayi sayisal sectim fakat sayisali gram yapamiyorum. Hadi kimya fizik az da olsa anliyorum fakat matematikte sıfırım. Esit agirliga degistirsem mi diye dusunuyorum yoksa meslek meslekdir deyip de esit agirlik mi seceyim? Bu arada ingilizceyi de seviyorum eglenceli buluyorum fakat Almanca icin aynisi soylenemez. Yardim ederseniz mutlu olurum.
Matematik özel ders alabilirsiniz.

Kendi hayatın sonuçta. Kendine dürüst ol, yapamıyorsan ve gelişebilecek gibi değilsen boşuna mühendislik hayali kurup da senelerini ziyan etme. İlerde yapacağın, yapabileceğin mesleği düşün ve tercihini yap. Gerçekçi ol yeter.

Fizik kimya anlıyorum, matematik yapamıyorum demişsiniz. Eşit ağırlık ile sayısal öğrencisi aynı matematiği görüyor umarım bunu biliyorsunuzdur. Bence sayısalda kalın ilgi alanınız o yönde. FKB'yi de çalışıp halledersin elbet. TYT matematikte temel, mantık işi AYT öyle değil. Daha 10. sınıfsın çalışmaya hafiften başlarsan güzel bir kariyer sahibi olursun.

Sayısal seç en kötü 2 yıllık Pc programlama okursun 4'e bazı bölümlerde sınava girmeden tamamlayabiliyordun. Şimdi değişti mi bilmiyorum bir araştır.

Eşit ağırlıkta da matematik var yalnız. Ciddi oranda da etkilemekte.
Bazı bölümlerde sınava girmeden tamamlayabiliyordun.
Hocam öyle bir şey yok. Olmaması da lazım zaten. DGS ile tamamlanabiliyor.

Bence önemli olan fen dersleri onları anlayabiliyorsanız matematik her şekilde halledilir fen derslerine göre halledilmesi daha kolay.

Eşit ağırlıkta da matematik var yalnız. Ciddi oranda da etkilemekte.

Hocam öyle bir şey yok. Olmaması da lazım zaten. DGS ile tamamlanabiliyor.
Hocam önceden DGS girmeden açıköğretim tamamlayabiliyordun. Pc programlama da işletme bölümüydü sanırsam. Her bölüm için geçerli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı