10. sınıfta hangi bölüm seçilmeli?

Berat4125

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, ben 10. sınıfım bugün bize bölüm seçme kağıdı verdiler ama ben hangi bölümü seçeceğimi kararsızım. Okulumuzda sayısal, dil ve eşit ağırlık bölümleri var sayısalı asla ve asla seçmek istemiyorum geriye eşit ağırlık ve dil kalıyor İngilizcem iyi daha doğrusu sözelim kafam çok karışık dil okursan senden hiçbir şey olmaz falan diyorlar sizce ne yapmalıyım?

Evet hocam dil secmeyip hiçbir yetenegi olmayan EA secenlerle beraber okumak istiyorsaniz buyurun okuyun 50 EA ogrencisi varsa 5 10 tanesi adamakıllı calisanlardir digerleri sadece mezun kagidi almaya gelenlerdir en azindan ingilizceniz iyi secin dili derim.

İnsanları dinle ama her dediklerini de takma. Sana üniversite tercih listesini şu anda verseydik ne seçedin? Onu düşünerek aklına bir kaç şey getirebilirsin.

hocam eşit ağırlıkta da matematik var ama size tavsiyem içinizden hisseddiğinize ve en iyi olduğunuz alana girin diğerlerini dinlemeyin emin olun ki dilden çok iyi yerler tutturabilirsiniz

Hocam ne okumayı düşünüyorsunuz?

Hocam ne okumayı düşünüyorsunuz?

Kafamda bir şey yok ama şöyle söyleyeyim çok yormayacak bir devlet kurumunda işe girmek isterim mesela öğretmenlik.

Hocam eşit ağırlıkta da matematik var ama size tavsiyem içinizden hisseddiğinize ve en iyi olduğunuz alana girin diğerlerini dinlemeyin emin olun ki dilden çok iyi yerler tutturabilirsiniz.

Dilden hangi meslekler geliyor mesela.

Kafamda bir şey yok ama şöyle söyleyeyim çok yormayacak bir devlet kurumunda işe girmek isterim mesela öğretmenlik.

Dilden hangi meslekler geliyor mesela.
öğretmenlik olmak üzere, akademisyenlik, editörlük, çevirmenlik, call center elemanı, turist rehberi, tercümanlık, online ders eğitmenliği

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı