Bu açıklama da belirtilen sistem 9. sınıflardan itibaren kademeli olarak uygulanmaya başlanacak.Alt sınıflar da dahil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar da sınıf tekrar edecek. Bu uygulama, 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulanacak. Liselerde artık devamsızlık affı da yapılmayacak.
Yeni sistem için bu şekilde açıklama yapıldı.
Bu açıklama da belirtilen sistem 9. sınıflardan itibaren kademeli olarak uygulanmaya başlanacak.
Bu açıklama da belirtilen sistem 9. sınıflardan itibaren kademeli olarak uygulanmaya başlanacak.
Hiçbir yerde kesin bilgi bulamadım bir türlü, biri 3 ders biri 4 biri 6 diyor, bende sormak istedim. Lise 2'ye gidiyorum, kaç dersten kalırsam sınıfta kalırım.
alt sınıflar da dahil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar da sınıf tekrar edecek. Bu uygulama, 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulanacak. Liselerde artık devamsızlık affı da yapılmayacak.
Yeni sistem için bu şekilde açıklama yapıldı.
Hayır 3 dersten kalırsanız sınıf tekrarı yapıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.