10. sınıfta nakil süreci nasıl işler?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak 10. sınıfım, komşu kayıt alanımdaki liseye nakil aldırmak istiyorum, nakil panelinden kontrol ettim 10. sınıf kontenjanı da gözüküyor. Hayatımda ilk defa nakil aldıracağım, deneyimli arkadaşlar süreç hakkında bilgilendirebilir mi? (Sınavsız liseden sınavsız liseye geçeceğim.)

Son düzenleme:
6 kere nakil aldırdım ya babanızın e devleti üzerinden nakil başvurusu yapacaksınız yada en iyisi bence gidip okulla konuşun istediğin sınıfa gitme şansında var

Yok sınavsız lise benimki. Aynı ilçe bu arada OBP'de tutuyor sadece komşu kayıt alanında çıkıyor.

He anladım tamam aynı ilçeyse bir problem yok yine OBP puanınıza bakılır diğer nakil isteyen öğrencilerden fazlaysa sizi sıra olarak öne alır az ise geri atar. Genelde nakil boşluğu varsa 1 hafta içinde sonuçlanır nakil günü geçmediyse.

He anladım tamam aynı ilçeyse bir problem yok yine OBP puanınıza bakılır diğer nakil isteyen öğrencilerden fazlaysa sizi sıra olarak öne alır az ise geri atar. Genelde nakil boşluğu varsa 1 hafta içinde sonuçlanır nakil günü geçmediyse.
Okulun OBP puanı 91.0043, benimki 93,49. Herhalde giderim, kontenjanlar da bu şekilde. Kaç gün içerisinde sonuçlanır tahmini?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-16 194206.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-16 194206.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 14
Okulun OBP puanı 91.0043, benimki 93,49. Herhalde giderim, kontenjanlar da bu şekilde. Kaç gün içerisinde sonuçlanır tahmini?
Her hafta cuma günü açıklanıyor sonuçlanıyor

6 kere nakil aldırdım ya babanızın e devleti üzerinden nakil başvurusu yapacaksınız yada en iyisi bence gidip okulla konuşun istediğin sınıfa gitme şansında var
kral 6 kere okul değiştirecek ne yaşadın ya

Her hafta cuma günü açıklanıyor sonuçlanıyor.

Kral 6 kere okul değiştirecek ne yaşadın ya.

Kötü dönemlerdi sağlık lisesinde başladım çıraklık eğitime geçtim orayı yapamadım zordu Anadolu lisesine geçtim orada olmadı meslek lisesine geçtim meslek liseside parlak mont tayfa çok olduğu için tekrar Anadolu düşünüyorum tabii salaklık etmeyip ortaokulda ders çalışsaydım bunları yaşamıyor olacaktım.

Kötü dönemlerdi sağlık lisesinde başladım çıraklık eğitime geçtim orayı yapamadım zordu Anadolu lisesine geçtim orada olmadı meslek lisesine geçtim meslek liseside parlak mont tayfa çok olduğu için tekrar Anadolu düşünüyorum tabii salaklık etmeyip ortaokulda ders çalışsaydım bunları yaşamıyor olacaktım.

Sağlık meslek eskisi gibi değil artık oradan mezun olup devlette çalışman çok zor ben meslek öğreneceğim diyorsan meslekte kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı