10. Sınıfta Nasıl Çalışılmalı?

Smith

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
422
Merhaba, ben 10. sınıfa geçmiş bulunmaktayım ve sizden bazı tavsiyeler istiyorum. TYT ve AYT'ye çalışmalı mıyım? Nasıl çalışmalıyım? Hangi soru bankalarını almalıyım? Benim sorularım bunlar. Cevap veren herkese teşekkürler.
 
Sayısalsan 10. sınıf matematiği iyi tut. 11. sınıfım çarpanlara ayırmayı zamanında yapamıyor olsaydım sinüs cosinüs hiç yapamayacaktım. 10. sınıfını iyi geçir 11 12 de başla bence.
 
Şimdilik yeni geçtiğin için sınava özel çalışmana gerek yok sen alanına göre derslerini iyi tut yeter ama 10. sınıf yaz tatilinde veya 11. sınıf başlarında TYT çalışmaya başlaman senin için bir avantaj yaratacaktır. Kesinlikle son seneye bindirme bütün konuları.
 
Tüm konuları son seneye bindirmeyi asla düşünmüyorum. 9 ve 10'u iyi çalıştıktan sonra 12.sınıfta biraz tekrar edeceğim. 10.sınıf yazında 9 ve 10'u tekrar edip TYT konularına başlayacağım o zaman.
 
10. sınıfını iyi tut. Böylece koca bir seneyi bir daha sıfırdan çalışmak zorunda kalmazsın. Mesela bende 9 ve 10. sınıf hiç yok unuttum gitti, sınavları aşacak kadar çalıştım sonucu iyi olmadı. Zaman kaybı yaşarsın, şimdi çalış ki 11 ve 12'de AYT'nin yanında TYT ile de o denli uğraşma. İlla ki TYT tekrarı yapman gerekiyor tabii ama sıfırdan yapmak çok farklı ve çok daha kötü.
 

Geri
Yukarı