10. sınıfta özürsüz devamsızlık 20 gün olursa sınıfta kalınır mı?

M
Lisede devamsızlık sildirmek diye bir şey yoktur, özürsüz devamsızlıklar özürlüye geçirilir. Siz sistem tarafından otomatik olarak şu an zaten sınıfta kaldı olarak gözüküyorsunuz. Lise öğrencilerinin 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü toplamda 30 gün devamsızlık hakları vardır. Siz toplam 30 günü her türlü geçmişsiniz kaldı ki, sizin özürsüz devamsızlığınız 5 e inse dahi sınıfta kalacaksınız.
Müdür le konuşsam peki bazı özel durumlarda 30 gün 60 çıkarılıyormuş öyle yazıyor İnternete
Bazı okullar yasal olmasa dahi devamsızlığı sıfırlayabiliyor, isterseniz bir okul idaresi ile veliniz görüşsün.
Yani sıfırlama diye bieşy var sadece benim müdürü ikna etmem lazım öyle mi doğru mu anladım

M

Müdür le konuşsam peki bazı özel durumlarda 30 gün 60 çıkarılıyormuş öyle yazıyor İnternete

Yani sıfırlama diye bieşy var sadece benim müdürü ikna etmem lazım öyle mi doğru mu anladım
Bazı okullar dediğim gibi yasal olmasa da devamsızlığı sıfırlayabiliyor, ya da atıyorum ameliyat vs olacaksın ya da özel bir durumun var o zaman sayılmıyor.

Bazı okullar dediğim gibi yasal olmasa da devamsızlığı sıfırlayabiliyor, ya da atıyorum ameliyat vs olacaksın ya da özel bir durumun var o zaman sayılmıyor.
Tamamdır anladım umarım kalmam yani çünkü notlarım iyi ve devamsızlıktan kalmak istemiyorum
Sildirme diye bir şey yok özürlüye geçirme var ve 20 özürlü 10 özürsüz olduğu taktirde kalıyorsunuz.
Bazı okular siliyormuş öyle dedi Bi arkadaş
Sildirme diye bir şey yok özürlüye geçirme var ve 20 özürlü 10 özürsüz olduğu taktirde kalıyorsunuz.

Tamamdır anladım umarım kalmam yani çünkü notlarım iyi ve devamsızlıktan kalmak istemiyorum

Kimsenin silme gibi bir yetkisi yok diye biliyorum e-okula işlendikten sonra arkadaş sallamış olabilir.

Kimsenin silme gibi bir yetkisi yok diye biliyorum e-okula işlendikten sonra arkadaş sallamış olabilir.
Silme gibi bir yetki yok doğru söylüyorsun fakat bazı okullar bu yasal olmasa dahi silebiliyor, fakat asıl olan durum özürsüz devamsızlıkların özürlüye çevrilmesi.

Galiba siz yazılanları anlamamışsınız. Yukarıda güzel bir şekilde açıklamışlar. 27 gün özürsüz 11 gün özürlü olduğunuza göre 27 gün özürsüzü özürlüye çevirip 5'e indirmeniz bir anlam ifade etmiycek. Diyelim ki özürlüye çevirdiniz maksimum 20 gün özürlü hakkınızı kullanabilirsiniz. 9 özürlü hakkınız kalmış 27-9= 18 gün özürsüz devamsızlık kalıyor ve yine sınıfta kalıyorsunuz bilmem anlatabildim mi?
Çok çok hayat memat meselesi bir ameliyat sağlık sorunu vs geçirir uzun süre yatarsınız belki o zaman müdür bir şeyler yapabilir ama önemsiz yere kullandıysanız hakkınızı bir şey yapmazlar.

Galiba siz yazılanları anlamamışsınız. Yukarıda güzel bir şekilde açıklamışlar. 27 gün özürsüz 11 gün özürlü olduğunuza göre 27 gün özürsüzü özürlüye çevirip 5'e indirmeniz bir anlam ifade etmiycek. Diyelim ki özürlüye çevirdiniz maksimum 20 gün özürlü hakkınızı kullanabilirsiniz. 9 özürlü hakkınız kalmış 27-9= 18 gün özürsüz devamsızlık kalıyor ve yine sınıfta kalıyorsunuz bilmem anlatabildim mi?
Yani ben her türlü kaldım öyle mi
Peki ya şu 60 gün mevzusu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı