Bazı okullar yasal olmasa dahi devamsızlığı sıfırlayabiliyor, isterseniz bir okul idaresi ile veliniz görüşsün.
Müdür le konuşsam peki bazı özel durumlarda 30 gün 60 çıkarılıyormuş öyle yazıyor İnterneteLisede devamsızlık sildirmek diye bir şey yoktur, özürsüz devamsızlıklar özürlüye geçirilir. Siz sistem tarafından otomatik olarak şu an zaten sınıfta kaldı olarak gözüküyorsunuz. Lise öğrencilerinin 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü toplamda 30 gün devamsızlık hakları vardır. Siz toplam 30 günü her türlü geçmişsiniz kaldı ki, sizin özürsüz devamsızlığınız 5 e inse dahi sınıfta kalacaksınız.
Yani sıfırlama diye bieşy var sadece benim müdürü ikna etmem lazım öyle mi doğru mu anladımBazı okullar yasal olmasa dahi devamsızlığı sıfırlayabiliyor, isterseniz bir okul idaresi ile veliniz görüşsün.
Bazı okullar dediğim gibi yasal olmasa da devamsızlığı sıfırlayabiliyor, ya da atıyorum ameliyat vs olacaksın ya da özel bir durumun var o zaman sayılmıyor.M
Müdür le konuşsam peki bazı özel durumlarda 30 gün 60 çıkarılıyormuş öyle yazıyor İnternete
Yani sıfırlama diye bieşy var sadece benim müdürü ikna etmem lazım öyle mi doğru mu anladım
Tamamdır anladım umarım kalmam yani çünkü notlarım iyi ve devamsızlıktan kalmak istemiyorumBazı okullar dediğim gibi yasal olmasa da devamsızlığı sıfırlayabiliyor, ya da atıyorum ameliyat vs olacaksın ya da özel bir durumun var o zaman sayılmıyor.
Bazı okular siliyormuş öyle dedi Bi arkadaşSildirme diye bir şey yok özürlüye geçirme var ve 20 özürlü 10 özürsüz olduğu taktirde kalıyorsunuz.
Bazı okular siliyormuş öyle dedi Bi arkadaşSildirme diye bir şey yok özürlüye geçirme var ve 20 özürlü 10 özürsüz olduğu taktirde kalıyorsunuz.
Kimsenin silme gibi bir yetkisi yok diye biliyorum e-okula işlendikten sonra arkadaş sallamış olabilir.Tamamdır anladım umarım kalmam yani çünkü notlarım iyi ve devamsızlıktan kalmak istemiyorum
Bazı okular siliyormuş öyle dedi Bi arkadaş
Bazı okular siliyormuş öyle dedi Bi arkadaş
Silme gibi bir yetki yok doğru söylüyorsun fakat bazı okullar bu yasal olmasa dahi silebiliyor, fakat asıl olan durum özürsüz devamsızlıkların özürlüye çevrilmesi.Kimsenin silme gibi bir yetkisi yok diye biliyorum e-okula işlendikten sonra arkadaş sallamış olabilir.
Yani ben her türlü kaldım öyle miGaliba siz yazılanları anlamamışsınız. Yukarıda güzel bir şekilde açıklamışlar. 27 gün özürsüz 11 gün özürlü olduğunuza göre 27 gün özürsüzü özürlüye çevirip 5'e indirmeniz bir anlam ifade etmiycek. Diyelim ki özürlüye çevirdiniz maksimum 20 gün özürlü hakkınızı kullanabilirsiniz. 9 özürlü hakkınız kalmış 27-9= 18 gün özürsüz devamsızlık kalıyor ve yine sınıfta kalıyorsunuz bilmem anlatabildim mi?
Yani ben her türlü kaldım öyle mi
Peki ya şu 60 gün mevzusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.