10. sınıfta tıp için nasıl çalışılmalı?

on123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu anda 10. sınıfa gidiyorum. Hedefim önceden özel eğitim öğretmenliğiydi. Şimdi önü kapanır diye vazgeçer gibiyim. Tipi çok istiyorum ama matematik, sayısal derslerde zorlanıyorum. Sayısalda tıp diş eczacılık hemşirelik bunlardan biri olmazsa sırasıyla diğerine kaymayı planlıyorum. Tıp dışındakileri iş bulma kesin değil ama öncelikli hedefim tıp sizce yapılabilir mi? Nasıl çalışmam lazım? Sayısalda iyi bir şey imkansızdır gibi geliyor. Şimdi çalışmaya başlasam başarabilir miyim?

Yapabilirsin. Yaklaşık 3 senen var ve bilinçli çalışırsan derece bile yapabilirsin. 9 ve 10.sınıf konularını çok iyi pekiştir ve tyt matematik için bol bol problem çöz.

Şimdilik sadece 10. Sınıf derslerine odaklan ve sınav notlarını çok iyi tutmaya çalış çünkü OBP denilen rezil bir sistem var. Youtube'da lazım olan yerlerde video izlerim dersen kanal önerisi yapabilirim.

Bu sene 10u eksiksiz götür, fonksiyonlardan bol bol soru çöz en iyi konun olsun, yazında 9 ve TYT eksiklerini kapatırsın. Bende 10 da başlamıştım çalışmaya rahat yetiyor ciddiye alırsan, şu an TYT'de 90 yapıyorum.

Şimdilik sadece 10. sınıf derslerine odaklan ve sınav notlarını çok iyi tutmaya çalış çünkü OBP denilen rezil bir sistem var. YouTube'da lazım olan yerlerde video izlerim dersen kanal önerisi yapabilirim.

Sınavlara elimden geldiğince çalışıyorum. Notlarım iyi matematikten hangi kanalı takip etmeliyim.

Matematikle aran nasıldı 10 da. Şu anda tıp mı hedefliyoruz?

Yapabilirsin. Yaklaşık 3 senen var ve bilinçli çalışırsan derece bile yapabilirsin. 9 ve 10.sınıf konularını çok iyi pekiştir ve tyt matematik için bol bol problem çöz.
Teşekkür ederim.

Sınavlara elimden geldiğince çalışıyorum. Notlarım iyi matematikten hangi kanalı takip etmeliyim.
rehber matematik, kimya adası, vip fizik, fundamental biyoloji izliyordum ben lisedeyken güzel anlatıyorlar.

10. sınıfı anlatabilecek düzeyde iyi öğren problem paragraf çöz kitap oku çok da kasma şimdiden

Rehber Matematik belasına bulaşma. Daha vaktin bol. Bıyıklı Matematik ile temeli atabilirsin, güzel kampları var. (10 günde temel atma, problemler temel atma vs.) Sonrasında Eyüp B. den götürürsün.

Üstteki hocama katılıyorum OBP'yi yüksek tutmaya bak bu sene.

Rehber Matematik belasına bulaşma. Daha vaktin bol. Bıyıklı Matematik ile temeli atabilirsin, güzel kampları var. (10 günde temel atma, problemler temel atma vs.) Sonrasında Eyüp B. den götürürsün.
niye la ben ondan izliyodum arada boş muhabbet yapıyodu ama oraları geçerek 2x te izliyodum. daha iyileri vardır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…