10. sınıfta tıp için nasıl çalışılmalı?

on123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu anda 10. sınıfa gidiyorum. Hedefim önceden özel eğitim öğretmenliğiydi. Şimdi önü kapanır diye vazgeçer gibiyim. Tipi çok istiyorum ama matematik, sayısal derslerde zorlanıyorum. Sayısalda tıp diş eczacılık hemşirelik bunlardan biri olmazsa sırasıyla diğerine kaymayı planlıyorum. Tıp dışındakileri iş bulma kesin değil ama öncelikli hedefim tıp sizce yapılabilir mi? Nasıl çalışmam lazım? Sayısalda iyi bir şey imkansızdır gibi geliyor. Şimdi çalışmaya başlasam başarabilir miyim?

TYT için konuşacağım. Temel sıkıntısı dört işlem, denklem kurma vs. gibi konulara kadar varsa Eyüp B. fazla gelir tabii ki ama onun dışında ben hocanın öğrenciye yetişmesi yerine öğrencinin hocaya yetişmesi kanaatindeyim. Özellikle de TYT Matematik gibi hız gerektiren bir derste her işlemi tek tek yazmak yerine bazı şeyleri kafadan yapabilmeli. Sonuç olarak konuyu açan arkadaşımızın vakti bol olduğundan Bıyıklı Matematik üstüne Eyüp B. de yapabilir. Eyüp B. nin kamplarından AYT dışında diğerleri üst düzey temeli olanlar yapabilir sadece kıvamında değil bence. Yine de herkesin fikrine saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…