10. sınıfta yapılan 15 gün devamsızlık fazla mıdır?

emir2890

Picopat
Daha fazla  
Merhaba herkese 10. sınıfım, devamsızlığım 15 gün oldu. Yarın da gitmeyeceğim, açığa geçerim diye gitmiyordum ailemi ikna edemedim maalesef. Çok fazla mı kullandım devamsızlığı sizce? Moralim bozuldu.

Çok kullanmışsın kral özürsüz kullanmışsın muhtemelen sıkıntı çekersin muhtemelen okul boyunca.

Özürsüz devamsızlık en fazla 10 gün maalesef😕

Merhaba herkese 10. sınıfım, devamsızlığım 15 gün oldu. Yarın da gitmeyeceğim, açığa geçerim diye gitmiyordum ailemi ikna edemedim maalesef. Çok fazla mı kullandım devamsızlığı sizce? Moralim bozuldu.

Sana tavsiyem devamsızlığın varsa bu kadar açık öğretim lisesine geçebilirsin hem daha rahat olur belki bir nebze senin için bunun gibi şeylerde açık öğretime geçip sıyırabilirsin diye biliyorum

Sana tavsiyem özürlüye geçir ve 1 sene daha sabret 11. sınıfta bölüm seçiminde istediğin bölümü seçersin sözel sayısal falan en azından okula gitmek için isteğin artar.

Sana tavsiyem devamsızlığın varsa bu kadar açık öğretim lisesine geçebilirsin hem daha rahat olur belki bir nebze senin için bunun gibi şeylerde açık öğretime geçip sıyırabilirsin diye biliyorum

2 dönem açığa geçmek istiyorum ailemi zorladığım kadar ikna etmeye çalışacağım evde ders çalıştığıma inandırmam lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı