10.sınıftan 11. sınıfa atlamak

uksenk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 16 yaşındayım. Normalde yaşıtlarım 11.sınıfa geçecek ama ben 10. sınıfın son 2 haftasında bıraktık. Başka okula geçtim falan ama 10. sınıf olarak geçtim, şimdi kaydımı eski okula aldırsam beni 11.sınıf yapabilirler mi? Karnemi almadım, 3, 4 tane sınav notum eksik ya da 10. sınıf olarak başlasam konuları bildiğim için sınıf atlatırlar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla sınıfta kalmışsınız. 11.sınıfa geçmeniz maalesef imkansız.

Tekrar okuyunca fark ettim siz sadece eski okulunza nakil olmak mı istiyorsunuz? E-okul'da kaçıncı sınıf olduğunuz yazar eğer 11'e geçtiniz diye gözüküyorsa eski okulunuza nakil aldırabilirsiniz diye biliyorum.(Eğer hâlâ 10 diye gözüküyorsanızda nakil aldırabilirsiniz ama sınıf tekrarı yaparsınız.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, ben 16 yaşındayım. Normalde yaşıtlarım 11.sınıfa geçecek ama ben 10. sınıfın son 2 haftasında bıraktık. Başka okula geçtim falan ama 10. sınıf olarak geçtim, şimdi kaydımı eski okula aldırsam beni 11.sınıf yapabilirler mi? Karnemi almadım, 3, 4 tane sınav notum eksik ya da 10. sınıf olarak başlasam konuları bildiğim için sınıf atlatırlar mı acaba?
Bu açıklamadan sonra 10. sınıfı tekrar okumanız daha sağlıklı olucaktır.

bıraktık derken ?

Tekrar okuyunca fark ettim siz sadece eski okulunza nakil olmak mı istiyorsunuz? E-okul'da kaçıncı sınıf olduğunuz yazar eğer 11'e geçtiniz diye gözüküyorsa eski okulunuza nakil aldırabilirsiniz diye biliyorum.(Eğer hâlâ 10 diye gözüküyorsanızda nakil aldırabilirsiniz ama sınıf tekrarı yaparsınız.)
Ü

Hocam 10 yazıyor ama arkadaşımdan 10 yazıyor o devam ediyor

Ben 10. Sınıfı geçer notla bitirdim ama 3 sınava fln girmeden okulu bıraktım ve çıraklık eğitimine geçtim orda 10. Sınıf olarak okuyacaktım şimdi eski liseme gitsem beni 11 den başlatma imkanları varmı zaten orta okulda falan zeki çocuklar sınıf atlıyor ya bitirmeden e ben zaten konuları biliyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı