- Makaleler
- 4
Ne kadar erken başlar isen o kadar iyi.Anladım, peki ne zaman başlamalıyım ve ne kadar zamanda bitirebilirim? Bazı arkadaşlarım şu an başlamam için çok erken olduğunu söylediler.
Ne kadar erken başlar isen o kadar iyi.Anladım, peki ne zaman başlamalıyım ve ne kadar zamanda bitirebilirim? Bazı arkadaşlarım şu an başlamam için çok erken olduğunu söylediler.
Asıl aksiyon 11.sınıfta başlıyor hocam.Bu yaz tatili belki rahat rahat gezip tozacağın son yaz tatili olabilir(gerçekten iyi bir bölümü hedefliyorsan). Bence suan erken.Anladım, peki ne zaman başlamalıyım ve ne kadar zamanda bitirebilirim? Bazı arkadaşlarım şu an başlamam için çok erken olduğunu söylediler.
Evet bende senin gibiyim. Sayısal öğrencisiyim. Matematik zaten olmazsa olmaz bu yaz tyt mat ve tyt fizik çalışmanı her gün en az 10 soru paragraf çözmenin mümkünse birazda kitap okumanı öneririm.Merhaba, 10. sınıfım 3 ay tatilden sonra 11. sınıfa geçeceğim. YKS konusunda stresliyim iyi bir meslek elde edip ailemi mutlu etmek istiyorum. Sizden ricam eğer siz benim yerimde olsaydınız bu yazı nasıl değerlendirirdiniz, sizce ne yapmam ve neye çalışıp bu yaz onu halletmem gerekiyor?
rakip eliyolarAnladım, peki ne zaman başlamalıyım ve ne kadar zamanda bitirebilirim? Bazı arkadaşlarım şu an başlamam için çok erken olduğunu söylediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.