10 TB SSD önerisi

Atılan SSD önerimdir. M.2 olarak;
Bütçe sınırım yok demiştim evet ama sistemi Ocak ayına kadar toplayacağım. Ocak ayına kadar en kaliteli parçaları alıp ocak ayında sistemi dizeceğim. 40k bir SSD'ye verilir mi? Bu SSD beni en az 5 yıl idare etmesi lazım. 10TB depolama alanı yeter fakat SSD dayanır mı? Normalde 50k civarında bir sistem dizmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim ve ocak ayına kadar kaliteli sistem toplayacağım.

Bütçe sınırım yok demiştim evet ama sistemi ocak ayına kadar toplayacağım. Ocak ayına kadar en kaliteli parçaları alıp ocak ayında sistemi dizeceğim. 40k bir SSD'ye verilir mi? Bu SSD beni en az 5 yıl idare etmesi lazım. 10TB depolama alanı yeter fakat SSD dayanır mı? Normalde 50k civarında bir sistem dizmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim ve ocak ayına kadar kaliteli sistem toplayacağım.

Önerim ilk atılan SSD'yı almanız fiyatı da fena değil. Sırf M.2 olsun diye 30k fazla vermeye gerek yok bence.

Önerim ilk atılan SSD'yı almanız fiyatı da fena değil. Sırf M.2 olsun diye 30k fazla vermeye gerek yok bence.
M.2 tam olarak ne işe yarıyor? Dediğim gibi ocak ayına kadar vaktim olduğu için hiçbir şekilde bütçe sınırım yok. Eğer işime yarayacak bir şeyse zorlayacak da olsa 30k fazla verebilirim.

M.2 tam olarak ne işe yarıyor? Dediğim gibi ocak ayına kadar vaktim olduğu için hiçbir şekilde bütçe sınırım yok. Eğer işime yarayacak bir şeyse zorlayacak da olsa 30k fazla verebilirim.

M.2 SSD'lerin aktarım hızları daha yüksektir ve direk anakarta takılır. Ama günlük kullanımda SATA SSD ile pek farkı bulunmamakta. O yüzden 30k ya değecek bir performans artışı olmadığı içn için önermem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seçenekler belli zaten, benim önerim 2 tane SSD alman.
Hem daha iyi bir SSD hemde 2 katı daha ucuza geliyor.

Seçenekler belli zaten, benim önerim 2 tane SSD alman.
Hem daha iyi bir SSD hemde 2 katı daha ucuza geliyor.
Bu SSD diğer arkadaşların attığı SSDlerden daha iyiyse 2-3 tane alabilirim bundan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı