10 TL oyun önerisi

10.86 TL bakiyem var. FNAF mi alayım yoksa Poppy playtime mı yoksa indirime girince Half-Life serisini mi? Half-Life'yi eskiden korsan olarak bitirdim. FNAF'i de mobilde bitirdim. Poppy Playtime'yi hiç oynamadım. Hangisini almalıyım? Onun dışında oyun önerilerinize açığım.

Poppy playtime şu anlık önermem oyun 30 dakikada bitiyor ve gerçekten aşırı kolay FNAF alabilirsin veya indirimi bekleyip daha güzel oyunlar alabilirsiniz.
 
Poppy playtime şu anlık önermem oyun 30 dakikada bitiyor ve gerçekten aşırı kolay FNAF alabilirsin veya indirimi bekletip daha güzel oyunlar alabilirsiniz.

Bekleyeceğim herhalde. Mobilde FNAF'i 5 defa bitirdim.
 
Oynadığınız bir oyunu tekrar satın almanız gereksiz olur ve paranıza yazık edersiniz bence hiçbirini almayın üstüne biraz daha ekleyip gerçekten kaliteli bir oyun almanızdır.

Hocam 10 TL'ye oyun öneren bir adama para biriktirin diye bir cevap vermek laf kalabalığından başka bir şey değil. Fikriniz yoksa yazmayın lütfen adamda biliyordur indirimleri beklemeyi.
 
Onun dışında oyun öneriniz var mı? Oynanış ve hikaye ortalamanın bir tık üstü olsa yeter.

Yine indirimde bully 8TL oluyor daha yeni bir oyun arıyorsanız 10.50TL'ye Pacify var.
Onun dışında oyun öneriniz var mı? Oynanış ve hikaye ortalamanın bir tık üstü olsa yeter.

İndirimlerde Hitman: Absolution 8TL Tomb Raider 2013 5TL oluyor.
 
Left 4 dead 2 yoksa alınabilinir yada zup serisi ile paranı katlayabilirsin.Bir diğer seçenek ise Amazon prime alarakta prime gamingteki oyunlarda sahip olabilirsin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı