10 TL Windows 10 ürün anahtarı alınır mı?

40 yıl düşünsem aklıma o lisansların böyle elde edildiği gelmezdi. KMSpico dan tek farkı birine para veriyor olman , hiç etik değil. Allahtan Windowsum lisanslı

Hayır hocam fatura istemedim. Üstüne lisanslı anti virüs verdiler. Aslında sizin mesaj yazdığınız konudan sonra aldım. Oradaki arkadaş fatura almıştı galiba. Ben istemedim, gerek de duymadım.
Lisanslı antivirüs mü? hangisini ve ne kadar süreliğine birde aldığınız yerin linkini verebilir misiniz şuan format attım güncelleme yapıyor. Bitmedi 3 saat oldu bu nasıl çiledir ya. Windows 10 gereksiz ne var ne yok kuruyor birde indirme hızı çok düşük internet var ama kullanmıyor.
Neyse para vermeye gerek yok öylede korsan böyle de korsan
1000 TL yaparsan böyle olur işte.
Zaten adamlar korsan kullanmaya bir şey demiyor.
Yoksa güncelleme vermezler.
Korsan diye bir şey yok aslında.

Fiyatında sorun yok. Ben zamanında 50 TL gibi bir fiyatla almıştım. Şimdi fiyatlar baya düşmüş. Hiç kaçırmayın bence. Bu kodların geliri Microsoft’a gider ya da gitmez orası bizim derdimiz olmamalı. Senelerdir pek çok teknoloji kanalı, Microsoft yöneticilerine fiyat konusunu açıyor ama cevap alamıyor. Alım gücümüz belli, alınabilir bir fiyata satıp ceplerine girmesini istemiyorlarsa kendileri bilir. Microsoft kendine yapıyor ne yapıyorsa. Kullanıcı için de lisanslı olarak kullandıktan sonra sorun yok. Ne 1000 lirayı hakediyor, ne de korsan kullanılmayı.

Korsandan tek farkı vicdan meselesi, güncellemeler aynı ve Microsoft desteğine kimse başvurmamıştır bence oda gereksiz. Vicdan meselesine gelecek olursak buda korsan neyin vicdanı bu.

Bozuk PC'lerin kasa altındaki keyleri satıyor olamazlar mı?

Gece 1'de başladım şuan saat 5:48 güncellemeler daha bitmedi.
Asus laptop. 18000 mbps İnternet.
Birde 1000 lira mı vereceğim.
Şuan o kadar uykusuz ve gerginim ki bill gates evini verse yumruğumdan kurtulamaz o derece
Format atacak arkadaşların aklında bulunsun yeniden başlatma falan vermiyor 10 dk format 5 saat güncelleme sürüyor.
Kafayı vurun yatın beklemeyin bu ne çiledir ya.

Keşke format atmadan önce toplu windows güncellemelerini indirseydin.

Ben Microsoft'u aradım, oem keyleri sistem direk etkisiz bırakıyormuş. Güncellemeleri alabiliyorsun, orijinalden farksız kullanabilyorsun ama sorun olmuyo, sağ altta yazı da çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…