10 TL Windows 10 ürün anahtarı alınır mı?

Bence korsanla orijinalin tek farkı yazılım. Yani ben bir key için 1000 TL vermem ama yazılımı için veririm. Yani direkt korsan indirip keysiz kullan, sadece Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor. Kimseyi korsana teşvik etmiyorum. Benim elimde olsa orijinal kullanacağım. Ya da bilgisayar alacaksanız hazır bilgisayarlarda direkt orijinal Windows oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan falan fark etmez kurun yükleyin hepsine güncelleme veriyor Windows.
Arayüz falan çok güzelmiş ben ilk çıktığı zaman yükseltmiştim yavaşlık hatalar falan çoktu.
Şimdi çok güzel olmuş, güncel driverleri yükledim fıstık gibi oldu. :)

İki sene önce 400 ₺ ödeyip Windows 10 Home lisansı almıştım. Şimdi Windows 10 Pro lisanslarının 10 ilâ 35 ₺ fiyatlara gittiğini okuyunca kendimi "kandırılmış" hissetmeye başladım. Bu nedenle sırf gıcıklık olsun diye illegâl biçimde dijital lisansladığım Windows 10 Pro kullanıyorum. Aslında bir ev kullanıcısı olarak Pro sürüme ihtiyaç duymuyorum. Windows 10 Home gayet iyi. Ama; dediğim gibi. Ödediğim 400 ₺ için hayıflanmaktayım.

Biz konuyu yeniden hortlatalım kafamızda soru işaretleri kalmasın bir arkadaşımız eski laptop'lardaki ürünlerin keylerini kullanıyor olamazmı demiş banada mantıklı geldi çünkü Windows 8 Upgrade yaparak Windows'unu güncelleyen kullanıcılara bedava Windows 10 vermişti ve bende bundan nasibimi almıştım işin tuhaf tarafı şu ben o zamanlar Korsan (Crack Programı ile etkinleştirme) kullandığım zaman Windows bana bu olanağı sağlayıp Windows 8 Pro (Crackli) ürünü Window 10 Pro olarak (Orjinal) vermişti ve o zamanlar Windows 8 gayet güzel yakalayıp hatalar verdiriyordu (Sağ altta baloncuk gibi) Şimdi merak ettiğim konu şu bu zamanında Windows 8 kullanılan pc'lerin altlarında kullanılan kodları Upgrade yapıpta elde ettikleri kodlar olamazmı ? Sonuçta o zamanlar FreeDos diye birşey yoktu bütün laptop'ların altında Windows 8 ürün keyleri vardı bunları Upgrade yapıp kodları almış olamazlarmı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı