10 yıllık arkadaşla küsmek

Boş negatif ne alaka hatta darıldığı şeyler arasında fifada yenip ona çaktım dememde varmış. Cevap verin bunun neresi negatif. Her arkadaş ortamında kullanılan şakasına bir kelime.
Yanlış anlamayın ama arkadaşınızın son zamanlarda bir sorunu oldu mu ? Ailevi olur, akademik olur, kız arkadaşı veya erkek arkadaşı ile olur vs. bunlardan dolayı üzgünse ve sizde üstüne şaka yapmışsanız, alınmış olabilir. Ha yinede küsme sebebi değildir. Psikolojik olarak bunalıma girmişse sizi suçluyor olabilir. Eğer böyle bir durum varsa biraz alttan alın, gelir sizden özür diler ve bu aralar daha ciddi takılıp dertleşmek istediğinden bahsedebilir.

Şimdi satma mevzusu falan değil olay. Ben şimdiye kadar çok gıcıklık yapmışım ama hiçbirini fark etmedim, gülüp geçtim haliyle darılmış ve affetmeyeceğini söylüyor 10 yıldır arkadaş olmamıza rağmen. Ben cidden hiç farkında değildim. Ne yapmam lazım?
Benim anlamadığım nokta, 10 yıldır gıcıklık yapıyorsun ve bu bundan bu zamana kadar rahatsız olmuyor, 10 yıl sonra birden sen bana çok gıcıklık yaptın bu zamana kadar senle küsüyorum mu diyor yani? Bence arkadaşın sen ona her gıcıklık yaptığında seni uyarsaydı sende farkına varırdın böyle bir şey olmazdı.

İşte sorun orda yani her arkadaş grubunda olan şeyler için darılmış.
Biraz zaman geçtikten sonra samimi bir şekilde özür dile, kabul etmiyor ise zorlamanın anlamı yok demektir. Seninle daha fazla arkadaş olmak istemiyor demek ki.
Kendisi sorun olmadığını söylemiş bu şakaların. Tamamen başka bir sebebi var gibi geliyor bana.
Başka bir sorun var ise konuşarak çözebilirler bana kalırsa, 10 yıllık arkadaşlığı bitirmek isteyecek kadar ne olabilir acaba?

Ne söylediğini bilemem . 10 yıllık arkadaşım diyorsanız aşağılayıcı sözler söylediğini düşünmüyorum ama söyleyip bunu şakaya yoruyorsan belki başlangıçta bir şey dememek istemiş olabilir ve sen buna devam ettiysen onu sıkıntı etmiş olabilir .

Özür diledim affetmiyecegim dedi ama benim yaptığım şeyler her arkadaş ortamında olan şeyler. Hani boyle biriniz birşey ister diğeri lan s der ya ona bile darılmış abi şaka gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı