10 yıllık İntel 1.8 GHz sistem yenileme

berkesarac

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhabalar bundan yaklaşık 9-10 yıl önce Casper era intel1.8GHz duo, Msi marka anakart(modelini bile okuyamiyorum tozdan)512MB RAM 266MHz

Herneyse ben bu bilgisayara Ati HD5450 1GB DDR3 64bit ekran kartı ve 2GB Kingston 667 MHz'lik DDR2 RAM almistim. Sonradan babamin bilgisayarci arkadasina guzel bir kasa toplattik fakat bu sene universiteye gidecem ve kasayi da yanimda goturecem.

Babamla beraber Blade and Soul oynuyoruz (emekli adam canı sıkılıyor) bu bilgisayara 600-700 TL'lik kucuk dokunuslarla mmorpg HD olarak medium ayarlarda oynatacak parcalar bulabilir miyim sizce ? Arastirmistim biraz anakart olarak Msi A68hm-e33 v2 - AMD A10 7890 4.1 GHz 4mb cache işlemci - Kingston Beast 8GB DDR3 2400MHz RAM dusunuyorum, kasa dusunmuyorum. 400w PSU var. Kasanin icinde yeter sanirim fakat durum bu oldugu halde 1000 liraya yakin fiyat cikiyor, bu bilgisayarla sadece mmorpg tarzi oyunlar oynanacak facebook'ta tavla oynanacak biraz fazla geldi.
Yardimci olursaniz cok cok minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı