i5 7600K 1.8 GHz Çalışıyor

O rtx2060ın çekirdek hızı. senin sistemde takılma olması ise sadece 4 çekirdekli işlemcinin olmasından kaynaklanıyor.oc yaparak işlemciyi rahat 4.7ghz hızına çıkarırsın. Takilmalar azalır ama bu çok uzun sürmez, çoğu oyun 4 çekirdekten fazlasını kullanmaya başladı.ileride rahat etmek istiyorsanız ve bütçeniz varsa en az 6 çekirdekli ve ht/smt olan bir işlemci almanızı öneririm.

Temel frekans 3,8 yazıyor intelin sitesinde çok acayip. Laptop değil dimi bilgisayarınız ?
laptop değil
1.8 olan hız GPU Saati olabilir mi acaba? Bana öyle gibi geldi. MSI afterburner ayarlarından izleme bölümüne girip CPU Clock(CPU Saati) aktif edebilir misiniz OSD için.
@CptChivas msı afterburner de cpu clock yazmıyor nedense bulamadım
O rtx2060ın çekirdek hızı. senin sistemde takılma olması ise sadece 4 çekirdekli işlemcinin olmasından kaynaklanıyor.oc yaparak işlemciyi rahat 4.7ghz hızına çıkarırsın. Takilmalar azalır ama bu çok uzun sürmez, çoğu oyun 4 çekirdekten fazlasını kullanmaya başladı.ileride rahat etmek istiyorsanız ve bütçeniz varsa en az 6 çekirdekli ve ht/smt olan bir işlemci almanızı öneririm.
işlemciyi 4.7 ye çıkardım bf1 de halen kasılmalar oluyor yüksek ayarlarda bir türlü çözemedim bu sorunu

Bf1 işlemciye çok yüklenen bir oyun ve 4 çekirdekli işlemcilerde takilma olabiliyor. Dediğim gibi 4 çekirdek işlemciler yavaş yavaş yetersiz kalıyor artık.
Doğru diyorsunuz en yakın sürede içerisinde işlemci ve anakart değişikliği yapacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı