100.000 Euro'ya Ferrari vs McLaren

Ferrari diyenlerin marka takıntısından mı diyor? Sadece merak ettim. McLaren daha iyi gibi.
Araçta F1 şanzımanı var hocam ayrıca frenlemesi çok güzel. Tabii keza arkadaşın attığı McLaren neredeyse Ferrarinin 2 katı daha az kullanılmış. Yani arada aşınma oranı var. Konu sahibinin ne aradığına bağlı, motor sesi ve konfor, geleneksel şanzıman istiyorsa Ferrari alabilir. Hız yapacaksa McLaren daha teknolojik. Ki aralarında 2-3 yıl fark olan araçlar bunlar zaten. McLaren MP4-12'nin daha güncel olması çok doğal.
 
Araçta F1 şanzımanı var hocam ayrıca frenlemesi çok güzel. Tabii keza arkadaşın attığı McLaren neredeyse Ferrari'nin 2 katı daha az kullanılmış. Yani arada aşınma oranı var. Konu sahibinin ne aradığına bağlı, motor sesi ve konfor, geleneksel şanzıman istiyorsa Ferrari alabilir. Hız yapacaksa McLaren daha teknolojik. Ki aralarında 2-3 yıl fark olan araçlar bunlar zaten. McLaren MP4-12'nin daha güncel olması çok doğal.

Adınız az göz kırptı (!) hocam daha konuyu yeni atmış birden 4 tane Ferrari mesajı araca bile baktıkları süpheli o yüzden dedim. Ferrari takıntısı var genelde ama bakınca McLaren daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı