100.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
100000
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 75.000-100.000 TL bandında bütçem var.

Aklımda bir kaç soru var;
1- Ağırlıklı olarak iş için kullanacağım laptop'da AMD mi tercih etmeliyim yoksa intel mi?
2- Genel kullanım olarak Revit ve AutoCAD ağırlıklı kullanacağım, quadro serisi ekran kartlarına mı bakmalıyım yoksa RTX serileri bu iş için daha mı iyi?

Bu üç seçenek arasında kaldım şimdilik. ASUS ve MSI dışındaki markalara sıcak bakmıyorum. Başka önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4090’lı omen var fikrinizi değiştirirseniz
Yok derseniz de:

Aklımda birkaç soru var;
1- ağırlıklı olarak iş için kullanacağım Laptop'da AMD mi tercih etmeliyim yoksa Intel mi?
2- genel kullanım olarak Revit ve AutoCAD ağırlıklı kullanacağım, Quadro serisi ekran kartlarına mı bakmalıyım yoksa RTX serileri bu iş için daha mı iyi?

Bu üç seçenek arasında kaldım. Şimdilik. ASUS ve MSI dışındaki markalara sıcak bakmıyorum. Başka önerilere açığım.

Hocam bu 3 seçenekden seçsem ilk attığınızı seçerim.

Aklımda birkaç soru var;
1- Ağırlıklı olarak iş için kullanacağım Laptop'da AMD mi tercih etmeliyim yoksa Intel mi?
2- Genel kullanım olarak Revit ve AutoCAD ağırlıklı kullanacağım, Quadro serisi ekran kartlarına mı bakmalıyım yoksa RTX serileri bu iş için daha mı iyi?

Bu üç seçenek arasında kaldım. Şimdilik. ASUS ve MSI dışındaki markalara sıcak bakmıyorum. Başka önerilere açığım.

Quadro serisi kartlara bakın AutoCAD tarzı programlar kullanacaksanız. Bende CNC'yim SolidWorks AutoCAD kullanıyorum, lakin RTX 4060 kullanıyorum ama RTX 4080 4090'da tabii ki işinizi çok rahat hayli hayli görecektir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı