100-120 lira oyuncu mouse önerisi

oguzhantukuc

Kilopat
Katılım
25 Ekim 2014
Mesajlar
294
Çözümler
1
Yer
Ordu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar şuan 40 liralik frisby mouse kullaniyorum ve csgo oyuncusuyum. Bu ucuz mouse hızlı çevirmelerde çok takilma yapiyor. Yani düşük dpi da oynamama izin vermiyor bu yüzden 100 ila 120 lira arasinda bir gaming mouse a ihtiyacim var. Mouse padim hali hazirda var

Düşündüğüm mouselar :

Steelseries kinzu v3
Thermaltake e sports saphira
Logitech g300s

Ama varsa daha degişik veya ayni fiyatlarda daha iyi mouselar varsa onerinilerinizi bekliyorum. Teşekkürler (takilma yapmamasi cok önemli ve elim kucuk değil vede makro delisi değilim olmak zorunda değil :) )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G300S'i kullanıp da memnun kalan kişi sayısı oldukça fazla. Eğer kafana koyduysan 100TL mouse almayı al. Ama zorunluk olara alıyorsan daha ucuzlarına da gidebilirsin. Ben şuan Everest SGM-X6 kullanıyorum ve gayet memnunum. Ama Everest, Frisby gibi markaların bir ürünü diğerini tutmuyor. Oyüzden Everest, Frisby gibi markalar dışındaki Mouseları düşünmelisin
 
Elinizin küçük olmadığını yazmışsınız. Eliniz küçük olsaydı kesinlikle Logitech G300s önerirdim. Nasıl olsa 70 TL ye 1ms bildirme hızlı, iki elle de kullanılabilen, makrosu harika bir mouse almış oluyorsunuz, bir arkadaşım da şu anda Logitech G300s kullanıyor. Fakat mouse çok küçük :). Everest ve Frisby önermiyorum. Zaten kendiniz de Frisby ile olan sorununuzu yazmışsınız. A4 Tech Bloody V7ma alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı