Pahalı, anakart ucuz mal, kasa kalitesiz, fanları kötü, benim attığım sistemde 2 TB SSD var, Ventus model ekran kartları gereksiz ısınıyor yani kronik hataları var, 7950x3D( benim attığım işlemci) 7900'dan daha iyi. Daha neler neler var. Alınmaz kısaca.
Çok kötü alınmaz.
Benim topladığım sistem iş görür mü?
Ama işin render vs kısmında 7900 , X3D den daha iyi performans gösteriyor diyorlar çünkü X3D direkt oyunlar için tasarlanmış .Pahalı, anakart ucuz mal, kasa kalitesiz, fanları kötü, benim attığım sistemde 2 tb ssd var, ventus model ekran kartları gereksiz ısınıyor yani kronik hataları var, 7950x3d( benim attığım işlemci) 7900'dan daha iyi. Daha neler neler var. Alınmaz kısaca.
Çok kötü alınmaz.
Ventus değil Trio modeli.
Çöp bileşenler önermiş malzeme kalitesi inanılmaz kötü para israfı alma.
Merhaba,
100-130k aralığında sistem toplama önerilerine ihtiyacım var. Kendim bir sistem topladım sizce hangi parçaları değiştirmem veya düzeltmem gerekir? Sistemi toplamamda ki amaç 3D modelleme, render, yazılım dır. Bu sistemin 4080S'li halini de alabilirim . Ayrıca 4K IPS monitör de eklemeyi düşünüyorum bu sistemin yanına, tavsiyelerinizi buna göre bekliyorum.
Saygılar.
@Shahdee @EjderLefLef
@GhostOps
Asus Rog Crosshair X670E Hero AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Crosshair X670E Hero AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Crosshair X670E Hero AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 23.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.398,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply özelliklerini incele, 12.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hazır sistem olur mu dostum?Benim temel amacım 4080s ya da 4090 profesyonel performans gösteren render, 3D, yazılım bilgisyarı toplamak ayrıca 4K IPS monitörde ekleyeceğim için ortalama 25 k daha maliyet olacak benim için bu sebeple çok önemli olmayan parçalara fazla para vermek de istemiyorum.
Hazır sistem olur mu dostum?
Parçaların seçilmiş olması daha işime gelir.
Merhaba,
100-130k aralığında sistem toplama önerilerine ihtiyacım var. Kendim bir sistem topladım sizce hangi parçaları değiştirmem veya düzeltmem gerekir? Sistemi toplamamda ki amaç 3D modelleme, render, yazılım dır. Bu sistemin 4080S'li halini de alabilirim. Ayrıca 4K IPS monitör de eklemeyi düşünüyorum bu sistemin yanına, tavsiyelerinizi buna göre bekliyorum.
Saygılar.
@Shahdee @EjderLefLef
@GhostOps
Eki Görüntüle 2315081
Hocam sırf parça seçmek için 4090'dan vazgeçmeniz gerekiyor, bu şekilde özelleştirip alın.
Pişman olmazsınız.
İşlemci X3D önermişsiniz fakat herkes render için bu tip işlemcilerin kötü performans sergilediğini bu tip işlemcilerin spesifik olarak oyun için üretildiğini söylüyor onun yerine 12X 16X 7000,9000 serisi düşünüyorum.