100-150 bin TL'ye chopper motor önerisi

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
100-150 arası bütçe var. İlk şahsi motorum olacak ama pederin 350'lik Forza'yla şehir içi 2K CBF1000 ile de şehirler arası 3-4K km arası yol tecrübem var. Aldıktan sonra çok yakmadan yol gidebileceğim ve arızası vs olduğunda (kendim yaparım her zaman) parçasını kolay bulabileceğim olsun istiyorum.

Küba Superlight 200 ve falcon freedom 250 var aklımda ama ABS olmadığı için rahatsızım açıkçası. Başka önerileriniz var mıdır?

Boyum 167.

Cbf1000 gibi büyük makinelere bindiyseniz bu sektörden az çok anlıyorsunuz demektir. Falcon ve küba maalesef çok vasat markalar. Kaliteleri de diplerde servis ağları da. Sizde zaten biliyorsunuzdur. İkinci el hyosung gv250 veya suzuki gn250 tarzı eski makineler bence daha iyi tercih olabilir. Tabi onlarda da sorunlar yedek parça konusu. Yani honda cl250 bakabilirsiniz ikinci el varsa ucuza satan ufak tefek kozmetik hasarlı vs. Alın derim en azından onla uğraşırsınız uğraştığınıza değer. Öte yandan çin işi alırsanız da uğraşırsınız ama uğraştığınıza değmez.

Çocukluğumdan beridir motor üstündeyim lakin hiç piyasaya veyahut forumlarında vakit harcamadım araştırma amaçlı. Burada beni en çok kısıtlayan şey bütçe hususu. 100 civarı isteyeceğim fiyat lakin çok değecekse 150 ye kadar çıkılabilir amacıyla yazdım fiyatı. Bu bahsi geçen ilk iki makine yaşları dolayısıyla elimdeki bütçe civarına ancak kilometreleri çok yüksek makineler çıkıyor ortaya. CL250 güzel motor daha yüksek bi oturuş pozisyonu olmasını sevmesemde bütçem elverse alacağım bir motor açıkcası ancak fiyatları çok yukarıda onlarında. Bahsi geçen bütçenin çok düşük olduğunun farkındayım lakin şahsi bir araca ihtiyacım var ve eldeki bütçe de ne yazıkki bundan ibaret.

Regal Raptor Pilder 250'ye bakabilirsin. Tasarımı falan güzel ama kronik sorunları var mı, hiç bilmiyorum. Bir de Royal Enfield var sanırım ama şu an Türkiye'de satılmıyor. Watergarden'da showroom vardı, ama ne zaman piyasaya çıkacağını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Regal Raptor Pilder 250'ye bakabilirsin. Tasarımı falan güzel ama kronik sorunları var mı, hiç bilmiyorum. Bir de Royal Enfield var sanırım ama şu an Türkiye'de satılmıyor. Watergarden'da showroom vardı, ama ne zaman piyasaya çıkacağını bilmiyorum.
Royal Enfield birkaç aydır satılıyor ama bu bütçede motorları yok.

Regal Raptor Pilder 250'ye bakabilirsin. Tasarımı falan güzel ama kronik sorunları var mı, hiç bilmiyorum.
Görünüşü şahane Regal Raptor Pilder serisinin ama ne zaman youtube da araştırmasını yapsam inanılmaz mekanik sorunları olduğu söyleniyor. Bunları söyleyenler de hem kullanıcılar hem de motor ustaları. Ben şahsen bu kadar kötü yorumdan sonra o markadan araç satın almam.
Bahsettiğin KUBA Superlight galiba en iyi seçenek şu anda. Umarım gönlüne göre bir motor bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı