ASUS kullanıp memnun olmayanda var hocam.mumnuniyet bir üründen ne beklediğinize bağlı.
Ona bakılırsa GS66 kullanıp memnun olmayan insanlar da var. Çok saçma bir düşünce tarzı bu, hatta bayağı saçma.
ASUS kullanıp memnun olmayanda var hocam.mumnuniyet bir üründen ne beklediğinize bağlı.
Bende bi modeli var hala çalışıyor ve çok güzel fiyatıda zamanında aşırı ucuzdu o fiyata alınabilecek en iyi klavyeydi.Sakın Frisby gibi çöp bir markanın klavyesisin almayın. Forumda o kadar almayın deniliyor niye hala öneriyorsunuz?
anlatamayız hocamBende bi modeli var hala çalışıyor ve çok güzel fiyatıda zamanında aşırı ucuzdu o fiyata alınabilecek en iyi klavyeydi.
bende onu diyorum işte frisby den mumnun olanda var olmayan da var asusdan memnun olanda olmayanda var...üründen herkesin beklentisini karşıladığı kadar memnunOna bakılırsa GS66 kullanıp memnun olmayan insanlar da var. Çok saçma bir düşünce tarzı bu, hatta bayağı saçma.
Frisby üründen memnunum diyen kendini avutuyordur.anlatamayız hocamsıkıntı yok dileyen istediğini alır
bende onu diyorum işte frisby den mumnun olanda var olmayan da var asusdan memnun olanda olmayanda var...üründen herkesin beklentisini karşıladığı kadar memnun![]()
Hala diyor frisbyFrisby üründen memnunum diyen kendini avutuyordur.
Hocam Frisby öneren sizdiniz amaHala diyor frisby![]()
Arkadaşın dediği gibi bence de kendinizi avutuyorsunuzanlatamayız hocamsıkıntı yok dileyen istediğini alır
bende onu diyorum işte frisby den mumnun olanda var olmayan da var asusdan memnun olanda olmayanda var...üründen herkesin beklentisini karşıladığı kadar memnun![]()
Hocam Frisby öneren sizdiniz ama.
Arkadaşın dediği gibi bence de kendinizi avutuyorsunuz.
Hocam Frisby öneren sizdiniz ama.
Arkadaşın dediği gibi bence de kendinizi avutuyorsunuz.
O zaman size laf söylemem gerekiyor çok pardon hocamEvet ben önerdim. Ben hala diyor Frisby'yi o anlamda demedim. Yanlış anladın galiba.
Anlatamayız hocamsıkıntı yok dileyen istediğini alır.
Bende onu diyorum işte Frisby'den mumnun olanda var olmayan da var ASUS'dan memnun olanda olmayanda var...Üründen herkesin beklentisini karşıladığı kadar memnun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.