100 ₺ Altında Mouse Önerisi

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Yeni bir mouse almak istiyorum. Daha önce gaming mouse kullanmadım bu yüzden şimdi bir gaming mouse almak istiyorum. Bütçem en fazla 100₺ ile sınırlı bir de mousepad'e sahip değilim alacağım mouse eğer mousepad olmadan bir işe yaramayacaksa bu durumda yanında mousepad verilen bir mouse tavsiye etmenizi istiyorum. Ya da 100₺ bütçeye mouse ve mousepad dahil etmenizi istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dediğim gibi bütçe 100₺ eğer mousepad olmadan da iyi bir performans alırsam ve mouse'a zarar vermezsem bu paraya sadece mouse.

Ancak mousepad olmadan sıkıntı yaşarsam mouse ve mousepad beraber olmasını istiyorum bu bütçede. Şimdiden teşekkürler :)

100 tl altıysa kesinlikle a4 tech x7 öneririm kullandım tam bir fiyat performans yıllarca kullandım ağır darbeler bile maruz kaldı ve halen sapasağlamdı şuan steelseries sensei kullanıyorum hatta bazen düşünmğyo bile değilim acaba x7 dahamı iyiydi diye

100 tl altıysa kesinlikle a4 tech x7 öneririm kullandım tam bir fiyat performans yıllarca kullandım ağır darbeler bile maruz kaldı ve halen sapasağlamdı şuan steelseries sensei kullanıyorum hatta bazen düşünmğyo bile değilim acaba x7 dahamı iyiydi diye
Sağol dostum G502 aldım uygun bir fiyata konu kapatılabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı