DarkJoueur
Kilopat

Daha fazla  

@efebatiin
NVIDIA fanı değilim ama çıkar. Hazır sistem mi yapacağız kendimiz mi toplayacağız.
AMD istememin sebebi sadece Call of Duty oynuyorum 5 yıldır. Saf güç bakımından AMD tercih ettim.
İşte sorunda burada ortaya çıkıyor ben 4K oyunculuk için almıyorum.
Sadece Warzone oynuyorum. Bana FPS akıcılık lazım. 9070XT seçmemin sebebi fiyatına nazaran verdiği değerler.
2K monitör alacağım bir de.
Hayır değil fakat şöyle bir sorun var. Hazır sistem almamın sebebi taksit seçeneği.O zaman seçtiğin parçalar kötü. Hazır sistem şart mı?
Hayır değil fakat şöyle bir sorun var. Hazır sistem almamın sebebi taksit seçeneği.
Örnek 130k her şey dahil hazır sistem aldık. Vade farklı ile işte alık ödeme 15k oluyor diyelim.
Ama tek tek toplayıp aldığımızda bu 20k ya çıkıyor bunu fark ettim.
O yüzden hazır sisteme yöneldim. Ama tek tek toplarsak onu da alabilirim. Sorun şu 9800 X3D oyun için en iyisi fakat o fiyata değer mi? 2K oyunculuk için Max alabileceğim iyi sistemi almak istiyorum.
5070 Ti ve 5080 ya da 9070XT aralarında 10 FPS fark için aşırı para ödemek istemiyorum.

www.jumbum.com.tr
				@efebatiin mesela attığınız 5080'li sistemde Kuveyt Türk kartına vade farksız seçeneğini gördüm çok mantıklı geldi. Orada değişmem gereken işlemci ya da farklı bir seçenek var mı?
Bu arada elinize sağlık bunların tek tek taksitli fiyatına bakıp aylık Max ödemeyi çıkaracağım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.