100 bin TL yazılım için laptop önerisi

iOS Apple'ın mobil işletim sistemi yani sadece iPhone ve iPod touchlarda mevcut. Mac bilgisayarlar macOS X kullanır. Şunu artık bir öğrenmeniz lazım. Bu şekilde çok yazan var.

El alışkanlığı olmuş abartma yahu. Mac OS işte temelleri aynı.

Benim powerpc G4'ten beridir. Başlangıç var. Yani OS 9 ve sonrası.

O kadar eski demek, ben hep PC ile başladım 2001 model bir Pentium 4'tü Dell. Ama ne zaman Mac'lere dokunsam o fark hissediliyordu. Meşhur 1st gen iMac vardı yeşil beyaz renkli ama absürt pahalıydı Türkiye'de.

O kadar eski demek, ben hep PC ile başladım 2001 model bir Pentium 4'tü Dell. Ama ne zaman Mac'lere dokunsam o fark hissediliyordu. Meşhur iMac vardı yeşil beyaz renkli ama absürt pahalıydı Türkiye'de.

Benim babamda vardı şeffaf kasa çok güzeldi. Kendi odamda da Arçelik XP PC vardı. 😂 o yüzden hem PC hem Mac konusunda el atmadığım yer kalmadı. OS 9'dan sonra X takısı geldi tiger Leopard Snow Leopard falan geldi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam macOS X tiger a OS 9 emülatör programı koymuşlardı Mac'in kendi orijinal yazılımıydı eski OS 9 uygulamalarını tiger X de açması için. Gereksiz bilgi ama 😂😂 anılar güzeldi.

Aslında Apple Mac bilgisayarlar ile daha çok adından söz ettirir ama ülkemizde iPhone ile tanındı bu da gerçek.

Aslında Apple Mac bilgisayarlar ile daha çok adından söz ettirir ama ülkemizde iPhone ile tanındı bu da gerçek.

Aslında birinci nesil iPod ile tanınmaya başladı rengarek acayip popüler olmuştu çok fazla kişide görüyordum hem normal hem de kompakt modellerini.

iPhone yalnızca ayağa düşme olayında yardımcı oldu. Ben çok Apple ürünü kullanana denk geliyordum iPhone çıkmadan önce hatta ilk sevgilimde o dediğim iPod'lardan vardı metalik simli kasa.

Aslında birinci nesil iPod ile tanınmaya başladı rengarek acayip popüler olmuştu çok fazla kişide görüyordum hem normal hem de kompakt modellerini.

iPhone yalnızca ayağa düşme olayında yardımcı oldu. Ben çok Apple ürünü kullanana denk geliyordum iPhone çıkmadan önce hatta ilk sevgilimde o dediğim IPod'lardan vardı metalik simli kasa.

Babamda bana almıştı ama ilk çıkanı renkli olanı değil iPod nano ydu. Siyah ve beyaz renk. Bendeki beyaz küçük arkası aynalıydı. 1 GB hafızası vardı. Sonra bir gün bozuldu çok üzülmüştüm.

Hocam ben Samsung R510'umu hala kullanıyorum.

R580'dan geçiş yapacağım bende

4090 ROG varsa o daha iyi olur.

Hayatımda hiç Mac kullanmadım çok övüyorlar ben Android de kullandım IOS'da ama Android'i tercih ederim demek istedigim hani macOS Windows'tan iyi mi kısıtlayıcısı yok değil mi bu aklımndaki en büyük soru

R580'dan geçiş yapacağım bende

Hayatımda hiç Mac kullanmadım çok övüyorlar ben Android de kullandım IOS'da ama Android'i tercih ederim demek istedigim hani macOS Windows'tan iyi mi kısıtlayıcısı yok değil mi bu aklımndaki en büyük soru
MAC alırsan oyunu unut, bunu alırsan tüm oyunları oynarsın. 2028'e kadar da muhtemelen Ultra açar hatta daha uzun ömürlü de olabilir. 4090 bu 3-4 yılda sönmez iyi bir bakımla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı