100 bin TL'ye oyun için sistem önerisi

Bütçe
100 bin
Anladım teşekkür ederim açıklaman için. Sanırım 5070 Ti de kalacagım... OC özelliği var en kötü biraz OC ile toparlarım diye düşünüyorum.
Peki 20-30 bin aralığında önereceğin bir monitör de var mıdır acaba?

5070 Ti sistem kaç bine toplayacaksın ve bence şu an asla hak etmiyor o parayı. Monitör olarak da istediğin özellikler neler 4 k olması mı 2K monitör olması mı IPS panel mi yoksa TN panel mi FPS oyunları mı oynayacan hikaye oyunları mı daha çok bunlar önemli.

5070 Ti sistem kaç bine toplayacaksın ve bence şu an asla hak etmiyor o parayı. Monitör olarak da istediğin özellikler neler 4 k olması mı 2K monitör olması mı IPS panel mi yoksa TN panel mi FPS oyunları mı oynayacan hikaye oyunları mı daha çok bunlar önemli.
5070 ti için Melih saolsun yardımcı oldu. sanırım total olarak 120 bin küsürata denk geliyor.
açıkçası genel bir oyuncuyum her şeyi oynamak ve tat almak istiyorum. Çogunlukla FPS ve MMORPG oyunları oynuyorum.
IPS de sanırsam renk doygunluğı, TN de ise daha yüksek tepki süresi vardı.
2'sini de iyi görmek isterim açıkcası. Gördüğüm bir monitör ilgimi çekti mesela bu nasıldır ?

5070 Ti için melih sağ olsun yardımcı oldu. Sanırım Total olarak 120 bin küsurata denk geliyor.
Açıkçası genel bir oyuncuyum her şeyi oynamak ve tat almak istiyorum. Çogunlukla FPS ve MMORPG oyunları oynuyorum.
IPS de sanırsam renk doygunluğı, TN de ise daha yüksek tepki süresi vardı.
İkisini de iyi görmek isterim açıkçası. Gördüğüm bir monitör ilgimi çekti mesela bu nasıldır?

Bayağı pahalı bir model seçmişsiniz ama Hz süresi falan işin içine katınca fiyatını hakkediyor ve keske 120 bin TL'ye normal 5080 Super'li sistem alsanız 5070 o kadar da iyi bir kart değil fiyatını şu an hakketiğini düşünmüyorum ama bütçe sıkıntınız yok sanırım ileride 5070 satar 5080 falan geçebilirsiniz ben öğrenci olarak düşünüyorum o yüzden 200 TL bile önemli geliyor değerlendirmem lazım gibi hissediyorum ama seçtiğiniz bilgisayarda monitör de bayağı iyi sadece fiyat olarak biraz pahalılar ama monitör bayağı iyi bir de monitör kolu almanızı tavsiye ederim North Bayou F80 falan olur monitörü istediğiniz gibi hareket ettirirsiniz fiyatı 1200 falandı ekipman konusundada yardımcı olabilirim. Ve geç cevap verdiğim için özür dilerim dün doğum günümdü pek bakamadım.

Selamlar,

Son durum olarak tüm parçaları topladım gelmelerini bekliyorum.
5070 Ti serisi geri iade edip PNY 5080 aldım. Araştırmalarıma göre PNY kötü bir firma degil sorun olacak bir şey görmedim.
Yine de buraya belirteyim bilginiz dahilinde bir sorunu vb. bir şeyi varsa fikirlerinizi dinlemek isterim :)

Hala Monitörü almadım, fikirlerini var ise açığım bütçeyi 30k olarak ayarladım.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Curved isterseniz:

Selamlar,

Son durum olarak tüm parçaları topladım gelmelerini bekliyorum.
5070 Ti serisi iade edip PNY 5080 aldım. Araştırmalarıma göre PNY kötü bir firma degil sorun olacak bir şey görmedim.
Yine de buraya belirteyim bilginiz dahilinde bir sorunu vb. bir şeyi varsa fikirlerinizi dinlemek isterim :)

Hala monitörü almadım, fikirlerini var ise açığım bütçeyi 30k olarak ayarladım.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

30 bin bütçede OLED monitör dışına çıkmayın Samsung Ls34bg850suxuf Smart Odyssey Oled G8 34" 0.1ms 175hz Uwqhd 1800r Has Usb Type-c Mini Dp Gaming GümüşFiyatı, Yorumları - Trendyol ya bu ürün biraz daha küçük isterseniz Dell Alienware AW2725DF 27 inç 360 Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör şu monitörü öneririm hikayeli oyunlar ve iş için genel olarak üstteki 1. monitör FPS oyunları için alttaki 2.monitörü öneririm.

Bir de sonunda attığım mesajları dikkate alıp 5080 almanıza çok sevindim hayırlı olsun.

30 bin bütçede OLED monitör dışına çıkmayın Samsung Ls34bg850suxuf Smart Odyssey Oled G8 34" 0.1ms 175hz Uwqhd 1800r Has Usb Type-c Mini Dp Gaming GümüşFiyatı, Yorumları - Trendyol ya bu ürün biraz daha küçük isterseniz Dell Alienware AW2725DF 27 inç 360 Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör şu monitörü öneririm hikayeli oyunlar ve iş için genel olarak üstteki 1. monitör FPS oyunları için alttaki 2.monitörü öneririm.
5080 için 4K almayıp 2K mı alacak?

İlk attığım monitör 4 k zaten ama daha küçük Hz değeri yüksek bir monitör istiyorsa aşağıdaki 2K 360 Hz monitörüde alabilir bu arada 2K OLED 4 k ipsten yine de iyidir çoğunluk 2K OLED tercih eder ha bir de ilk attığım 4K OLED monitör senin attıklarından kat kat daha iyi.
Attığın 2 monitör de 2K ama sen bilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı