100 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
100000 tl

Teşekkürler.

Her şey güzel de RTX 5080 bulamıyorum şöyle güzel yorumu olan fiyatı uygun. RTX 5070 Ti gider mi mesela bu sisteme veya 5080 siz bulabilir misiniz Akakçe linki biraz yorumu az öbürleri de çok pahalıydı.

Son düzenleme:

GameRock modeli en ucuzu şu an soğutmasıda iyi.

GameRock modeli en ucuzu şu an soğutmasıda iyi.

Peki 5070 Ti alsam bu sisteme gider mi onu da sorayım çünkü 115k maksimum ama 100k üstüne aşırı F/P değilse çıkmak istemiyorum. Yine 5070 Ti ile de F/P olur mu bu sistem?

Peki 5070 Ti alsam bu sisteme gider mi onu da sorayım çünkü 115k maksimum ama 100k üstüne aşırı F/P değilse çıkmak istemiyorum. Yine 5070 Ti ile de F/P olur mu bu sistem?

5070 Ti yerine 9070XT alıp 9800x3D yapın o zaman, oyunda 9070XT ile 5070 Ti'ın farkı çok az ya 5080 ya da 9070XT alın.

5070 Ti yerine 9070XT alıp 9800x3D yapın o zaman, oyunda 9070XT ile 5070 Ti'ın farkı çok az ya 5080 ya da 9070XT alın.

9070 XT tamam da şu anki işlemci yetmezmi 9070 XT'ye, yükseltmeye gerek var mı?

Bir de kasaya sığma gibi bir problem yok değil mi parçaların hiçbirinde?

Ben sığıyor mu diye kontrol ederek atıyorum sistemleri, tabii gözümden kaçan bir şey olabilir kontrol etmenizi öneririm.

Ben sığıyor mu diye kontrol ederek atıyorum sistemleri, tabii gözümden kaçan bir şey olabilir kontrol etmenizi öneririm.

Peki işlemci yetmezmi şu anki yükseltmeye gerek var mı? Çünkü yukarıda öyle demiştiniz.

Pardon burada iki kere ekran kartını yazmışım elim karışmış 2. yazdıgımda işlemciyi kastettim.

Son düzenleme:
Sistemdeki SSD kötü gibi geldi bana, soğutucusuda pek iyi değil anakartıda giriş bir B650 diyebilirim, melih hocamın attığı sistemde 7800x3D+ PSU'yu C1000 yaparak ve attığım monitöre bakın.

Anakartı istediği gibi değiştirebileceği için sorun yok isterse B850 yapabilir

@Xitana Şu an almayı düşünüyordum dediğin sistemi yavaştan ama ls720 se stokları bitmiş onun yerine ona denk bir soğutucu önerebilir misin? Bir de ssd yi samsung 990 pro yapıp bir de ekran kartı olarak sapphire nitro+ düşündüm markasını sizce bu düzenlemeyi sizin son dediğiniz sisteme yapıp almak mantıklı mı şu anda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…