Teşekkürler ben bulamamışım.PSU için tam bütçe ne kadar?
@IPhKnnI
NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Burada stok var.
@yusuf7878 peki soğutucu önerebilir misiniz sisteme o konuda iyi misiniz soğutucuda karar veremiyorum.
Sistem
9800x3d
9070 xt sapphire nitro+
Dark Maxima v30
2x16 xpg lancer cl30 6000
nzxt c1000 1000w
x670e gaming plus wifi
samsung 990 pro 2tb
Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black Multi Compatible All-in-One CPU Water CoolerAorus Elite'de alabilirsiniz, Nitro+'da tepe model. Arctic soğutucularda güzel tabii ki onlardan da alabilirsiniz, https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html
![]()
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB Review
Arctic is expanding its AIO liquid cooler collection with the Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB. The cooler boasts a wider RPM range for its radiator fans, A-RGB lighting, and a proven high-performance design. You could say they took an already excellent product and made it better!www.techpowerup.com
Lian Li ile çok yakınlar, performansları inceleyebilirsiniz.
Bu site güvenilir midir şu ana bulabildiğim en ucuzu bu ben ilk defa duyuyorum. En azından teknobiyotik ile bir kıyaslama yapabilirseniz iyi olur teknobiyotik'in daha çok sattım bitti gibi olduğunu duymuştum. Bu jumbum nasıldır?
Pardon bu arada yanlış yazmışım bu farklı bir modelmiş Pro olan değilmiş.
Son düzenleme: