100 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
100000 tl
@Xitana şu an almayı düşünüyordum dediğin sistemi yavaştan ama LS720 SE stokları bitmiş onun yerine ona denk bir soğutucu önerebilir misin? Bir de SSD'yi Samsung 990 Pro yapıp bir de ekran kartı olarak Sapphire Nitro+ düşündüm markasını sizce bu düzenlemeyi sizin son dediğiniz sisteme yapıp almak mantıklı mı şu anda?

9070XT sistemi mi 5080 sistemi mi alacaksınız?

Teşekkürler araştıracağım.

Biraz araştırdım tabii ben pek anlamıyorum bu konulardan ilk deneyimim ama bazı kişiler Arctic'in bazı modellerini önermişler, bazıları ise bunu ve başka modelleri. Peki sizin bu soğutucuyu önerme sebebiniz nedir acaba nasıl bi avantajı vardır? Veya başka bir soğutucu alsam onun nasıl bir avantajı olur?

Bir de 9070 XT için Sapphire Nitro+ nasıldır sizce? Şu an aklım daha çok onu almaya gitti.

Son düzenleme:
Teşekkürler araştıracağım.

Biraz araştırdım tabii ben pek anlamıyorum bu konulardan ilk deneyimim ama bazı kişiler Arctic'in bazı modellerini önermişler, bazıları ise bunu ve başka modelleri. Peki sizin bu soğutucuyu önerme sebebiniz nedir acaba nasıl bir avantajı vardır? Veya başka bir soğutucu alsam onun nasıl bir avantajı olur?

Bir de 9070 XT için Sapphire Nitro+ nasıldır sizce? Şu an aklım daha çok onu almaya gitti.

Aorus Elite'de alabilirsiniz, Nitro+'da tepe model. Arctic soğutucularda güzel tabii ki onlardan da alabilirsiniz, https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html

Lian Li ile çok yakınlar, performansları inceleyebilirsiniz.

Aorus Elite'de alabilirsiniz, Nitro+'da tepe model. Arctic soğutucularda güzel tabii ki onlardan da alabilirsiniz, https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html

Lian Li ile çok yakınlar, performansları inceleyebilirsiniz.
Peki sizin fikriniz nedir? Gördüğüm kadarıyla farklar minimal gibi bana lian li daha mantıklı geldi f/p olarak ve sanırım 9800x3d için de gayet yeterli. Ama bilemiyorum garanti gibi şeylere bakmadım ama size de sorayım. Ek olarak sistemi uzun bir süre değiştirmeyeceğim gibi görünüyor. Uzun süre gitmesi de önemli yani benim için. Onun dışında ses görüntü gibi şeyler önemli değil. Bu kriterlere göre hangisini tercih etmem gerekir?

Bunu seçtikten sonra sadece ekran kalacak onu da 2k 180-240 hz IPS renkleri kontrastı ve parlaklığı güzel bir şey bakıyorum ama ona da karar veremedim. Bu son iki parça da hallolursa parçaları sipariş edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Şimdi tekrar araştırınca hafiften arctic daha mantıklı gelmeye de başladı biraz daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum onun pompasının daha uzun gittiği dayanıklı olduğunu duydum ve arctic garantisi biraz daha fazla ama yine sizin fikrinizi de merak ediyorum.

Son düzenleme:
Peki sizin fikriniz nedir? Gördüğüm kadarıyla farklar minimal gibi bana Lian Li daha mantıklı geldi F/P olarak ve sanırım 9800x3D için de gayet yeterli. Ama bilemiyorum garanti gibi şeylere bakmadım ama size de sorayım. Ek olarak sistemi uzun bir süre değiştirmeyeceğim gibi görünüyor. Uzun süre gitmesi de önemli yani benim için. Onun dışında ses görüntü gibi şeyler önemli değil. Bu kriterlere göre hangisini tercih etmem gerekir?

Bunu seçtikten sonra sadece ekran kalacak onu da 2K 180-240 Hz IPS renkleri kontrastı ve parlaklığı güzel bir şey bakıyorum ama ona da karar veremedim. Bu son iki parça da hallolursa parçaları sipariş edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Şimdi tekrar araştırınca hafiften Arctic daha mantıklı gelmeye de başladı biraz daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum onun pompasının daha uzun gittiği dayanıklı olduğunu duydum ve Arctic garantisi biraz daha fazla ama yine sizin fikrinizi de merak ediyorum.

İkisi de aşağı yukarı aynı kalitede diye biliyorum.

İkisi de aşağı yukarı aynı kalitede diye biliyorum.
Peki bu nasıldır https://www.akakce.com/islemci-sogu...h-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,886425475.html

Monitör gayet iyi, renk gamutu, parlaklık vb şeylerde.
PSU alternatifiniz varmıdır acaba psu nun da stokları bitmiş alacağım ama alamıyorum sogutucu ve psu ugrastırdılar beni ya.

çıldıracağım ram 1 stok vardı dedim alayım hazırdım şimdi o da bitmiş 7k dan baslıyor

Onun yerine de onun aynısının neon halini buldum sizce bu alınır mı ona 7k vermektense daha iyidir diye düşündüm.

Sanırım tüm özellikleri aynıymış

Son düzenleme:
Peki bu nasıldır https://www.akakce.com/islemci-sogu...h-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,886425475.html

PSU alternatifiniz var mıdır acaba PSU'nun da stokları bitmiş alacağım ama alamıyorum sogutucu ve PSU ugrastırdılar beni ya.

Çıldıracağım RAM 1 stok vardı dedim alayım hazırdım şimdi o da bitmiş 7kdan baslıyor.

Onun yerine de onun aynısının neon halini buldum sizce bu alınır mı? Ona 7K vermektense daha iyidir diye düşündüm.

Sanırım tüm özellikleri aynıymış.

RAM'lerin tüm özellikleri aynıysa alınır, PSU için @yusuf7878 hocam yardımcı olur, Thermalright soğutucu hakkında bilgim yok maalesef, araştırmam lazım. Biraz bakındım, Lian Li daha iyi.

Son düzenleme:

PSU alternatifiniz varmıdır acaba psu nun da stokları bitmiş alacağım ama alamıyorum sogutucu ve psu ugrastırdılar beni ya.

çıldıracağım ram 1 stok vardı dedim alayım hazırdım şimdi o da bitmiş 7k dan baslıyor

Onun yerine de onun aynısının neon halini buldum sizce bu alınır mı ona 7k vermektense daha iyidir diye düşündüm.

Sanırım tüm özellikleri aynıymış
PSU için tam bütçe ne kadar?

@IPhKnnI

Burada stok var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı