%100 bitirmelik oyun önerileri

Hocam normalde Epic'te God of War 300 lira civarıydı ama Epic'ten oyun istememişsiniz 300 liraya Steam'den biraz zor oyun bulunur sizin kriterlerinize göre.

Hocam 1. si 300 TL'ye kadar zorlarım.
2. Witcher var dediğim gibi Orta Çağ o kadar sarmıyor
3. Remastered'da var bende ama oda sarmadı
Bir arkadaş Skyrim dedi mesela o tarz değişik oyunlar istiyorum genelde Online oyunlar oynadığım için böyle oyunlar hakkında pek bir bilgim var.
Bakabilirseniz Steam Community :: İ NEED KNİFE . SKINS
Steam bu oyunlarımın gözükmesi lazımdı burada.

Dostum indirim de 30 dolar oluyor oyun. Niye düz fiyat söylüyorsun ki sürekli?

Harbiden olm niye sürekli düz fiyat söylüyosun pahalı olduğunu hepimiz zaten biliyoruz. Amerika'da bile yaşasan indirim dönemi dışında oyun almazsın genelde.

Selam arkadaşlar, hayırlı akşamlar. Umarım erkenden cevaplayabilirsiniz. Şimdi ben Steam'den Epic değil Steam'den bir oyun almak istiyorum. Bütçem 200 TL civarı, zorlarsam 300 oyunu %100 bitirmek istiyorum. Böyle gidiyim achievement'ları fulliyim, görevleri fulliyim vs. gibi bir oyun istiyorum. Oyun akışı hızlı oyunları seviyorum, dünyası renkli, grafikleri iyi oyunlar seviyorum. Yani oyunun oynarken sıkılmayayım, Orta Çağ o kadar ilgimi çekmiyor. Gelecek çağda o kadar ilgimi çekmiyor, illa dediklerime dikkat etmek zorunda değilsiniz. Diyosanız dediğin gibi değil ama bunu oyna bayılırsın dediğiniz bir oyunda olur teşekkürler.

Fiyat güncellemesi 500'e kadar çıkardım bütçeyi.

Hocam 1. si 300 TL'ye kadar zorlarım.
2. Witcher var dediğim gibi Orta Çağ o kadar sarmıyor
3. Remastered'da var bende ama oda sarmadı
Bir arkadaş Skyrim dedi mesela o tarz değişik oyunlar istiyorum genelde Online oyunlar oynadığım için böyle oyunlar hakkında pek bir bilgim var.
Bakabilirseniz Steam Community :: İ NEED KNİFE . SKINS
Steam bu oyunlarımın gözükmesi lazımdı burada.
Skyrim sevdiysen online istiyorsan Chivalry 2.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı