%100 CPU ve PC Donma Sorunu

nsCromS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar normal Google, Youtube'da gezinirken bile CPU %100'e çıkabiliyor. Sonra donuyor PC ekran oyle kaliyor, farenin ışıklari falan sönüyor. Oyun bile oynanmiyor. İslemciden kaynakli mi? Kaynakliysa eğer islemci, ekran kartı, anakart ve ne kadar RAM lazim oldugunu soyler misiniz? Cidden bu durum sıkmaya basladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum anakartını kesinlikle değiştirmelisin anakartın eski nesil islemcileri destekliyo 1151 pinli bir anakart almalısın.

Dostum anakartını kesinlikle değiştirmelisin anakartın eski nesil islemcileri destekliyo 1151 pinli bir anakart almalısın.
Kardeşim ben bu işlerden anlamıyorum bana anakart ve işlemci, olursa ekran kartıda önerebilirmisin ? sağ olasın tekrardan (pahalı olmasın)

Öncellikle o zaman sistem toplamalısın bütçeni söylersen sana pc tavsiyesi verim

Bence pc yi tamamen sök tekrar tak. Olmazsa bios güncelle oda olmazsa format at .Gene olmazsa ramin tekini çıkar .

dostum 500 tl imkansız değişmesi anakart ekran kartı işlemci değişecek anakart değişeceği için ddr4 ram alman lazım olıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…