%100 disk kullanımı sorunu

Makaleler
6
Yer
Ankara
Daha fazla  
Windows 10'a gelen yeni güncellemeden sonra disk kullanımım sürekli %100'ü gösteriyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Hatta şu an bu yazıyı yazarken sağlam ter döktüm.

Sistemim: [Alındı] i5 6500, GTX 970 Sistem

Yardımlarınız bekliyorum.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun güncellemeden sonra bende de baş göstermişti. Diski kullanan uyglama olmamasına rağmen disk sürekli %100 olarak gözüküyordu.

Daha sonra bilgisayar kapandı, bir daha BIOS'dan ileri gidemedim. Diske giren kabloları (Aynı kablonun farklı girişleri.) değiştirdim. USB ile format attım. Düzeldi.

Umarım format atmak zorunda kalmam. Gerekirse bir sonraki güncellemeyi beklerim.

Bilgisayarı açtıktan sonra 30 dakika açık bekletin, bilgisayarda bir işlem yapmayın, düzelecektir.
Dediğini uyguladım ve işe yaradı. Tekrardan bu sorunla karşılaşır mıyım?

Teşekkürler bu arada.

Yine bir Windows 10 güncellemesi ve yine %100 disk kullanımı. Korsan kullanmak daha iyi aslında.
Yine bir Windows güncellemesi yine aynı sorun, 1 yıl geçti aradan her güncellemede canımız yanıyor :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı