Bilgisayarımı 3-4 aydır kullanmıyordum şehir dışında olduğum için. Eve gelince kastığını oldukça yavaş çalıştığını fark ettim. Görev yöneticisinden arka planda hiçbir şey çalışmadığı halde bile disk %100 bazen %98 olduğunu fark ettim. İnternetteki birçok çözüm yollarını denedim fakat olmadı. Sıfırladım da bilgisayarı.
Ek olarak Steam'den bir şeyler indirirken bazen indirme kesiliyor. Bu sorunu da disk kullanımı olmadığı için kaynaklandığını düşünüyorum
Günümüz sistemleri artık Solid State Disk ihtiyacı gittikçe artıyor. Sabit diskler yetersiz kalıyor. Aynı sorunu yaşıyordum. Eğer Solid State Disk alacak bütçen yoksa kısa bir süreliğine bir çok işlemden ödün vererek kullanımı düşürebilirsin. İyi günler
Dizüstü bilgisayarımda 1 TB SSD kullanıyorum zaten. Evimde pek bulunmadığım için masüstü sistemime SSD ihtiyaç duymuyorum. Bu yüzden gereksiz yatırım. Muazzam fikirleriniz için de teşekkür ettim iyi günler.
Günümüz sistemleri artık Solid State Disk ihtiyacı gittikçe artıyor. Sabit diskler yetersiz kalıyor. Aynı sorunu yaşıyordum. Eğer Solid State Disk alacak bütçen yoksa kısa bir süreliğine bir çok işlemden ödün vererek kullanımı düşürebilirsin. İyi günler