C celalsengorkedi Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Çok can sıkıcı hale geldi. Oyun oynarken System diski 100 kullanınca oyuna o kadar fazla drop giriyor ki anlatamam.
Çok can sıkıcı hale geldi. Oyun oynarken System diski 100 kullanınca oyuna o kadar fazla drop giriyor ki anlatamam.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 984 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 HDD mi kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 20 Kasım 2020 #3 SSD alacaksınız veya Windows 8.1'e düşüreceksiniz. Artı 0 Eksi
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 984 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 Furkan1461 dedi: SSD alacaksınız veya Windows 8.1'e düşüreceksiniz. Genişletmek için tıkla... 8.1 bile HDD için ağır. Windows 7 Enterprise HDD için en iyisi. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: SSD alacaksınız veya Windows 8.1'e düşüreceksiniz. Genişletmek için tıkla... 8.1 bile HDD için ağır. Windows 7 Enterprise HDD için en iyisi.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 20 Kasım 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha az önce buna baktım. Şanslıymıssın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha az önce buna baktım. Şanslıymıssın.
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #6 20H2 sürümünü mü kullanıyorsunuz. Çünkü ben atom işlemcili SSD'siz netbookum da bile 20H2 kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
20H2 sürümünü mü kullanıyorsunuz. Çünkü ben atom işlemcili SSD'siz netbookum da bile 20H2 kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Nejat İşler Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 502 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #7 celalsengorkedi dedi: Çok can sıkıcı hale geldi. Oyun oynarken System diski 100 kullanınca oyuna o kadar fazla drop giriyor ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın laptop mu masaüstü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
celalsengorkedi dedi: Çok can sıkıcı hale geldi. Oyun oynarken System diski 100 kullanınca oyuna o kadar fazla drop giriyor ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın laptop mu masaüstü mü?
KS KS C celalsengorkedi Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #8 Nejat İşler dedi: Bilgisayarın laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar. aegeanfisk dedi: 20H2 sürümünü mü kullanıyorsunuz. Çünkü ben atom işlemcili SSD'siz netbookum da bile 20H2 kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Windows'un son sürümünü kullanıyorum. Dual kor dedi: HDD mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Nejat İşler dedi: Bilgisayarın laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar. aegeanfisk dedi: 20H2 sürümünü mü kullanıyorsunuz. Çünkü ben atom işlemcili SSD'siz netbookum da bile 20H2 kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Windows'un son sürümünü kullanıyorum. Dual kor dedi: HDD mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum.
Nejat İşler Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 502 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #9 celalsengorkedi dedi: Bilgisayar. Windows'un son sürümünü kullanıyorum. SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bilgisayar? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
celalsengorkedi dedi: Bilgisayar. Windows'un son sürümünü kullanıyorum. SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bilgisayar?
KS KS C celalsengorkedi Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #10 TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha az önce buna baktım. Şanslıymıssın. Genişletmek için tıkla... Nejat İşler dedi: Nasıl bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha az önce buna baktım. Şanslıymıssın. Genişletmek için tıkla... Denedim umarım düzelir 5-10 dk bekleyeceğim. Artı 0 Eksi
TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha az önce buna baktım. Şanslıymıssın. Genişletmek için tıkla... Nejat İşler dedi: Nasıl bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha az önce buna baktım. Şanslıymıssın. Genişletmek için tıkla... Denedim umarım düzelir 5-10 dk bekleyeceğim.