System dosyası kullanımı ile disk 100 oluyor

Taha Sarı

Centipat
Herkese iyi forumlar, disk kullanımı birden fırlıyor ve bilgisayar donuyor. Bazen oyunda yapıyor bazen Chrome da dolaşırken. Görev yöneticisinden baktığımda en çok kullanımı System'in yaptığını fark ettim. Yardımcısı olursanız çok sevinirim. Not: SSD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm ama güzel bir virüsle karşı karşıyasın. Kapsamlı bir tarama yap fakat çözüm olmayabilir. Taramadan sonra da bir sonuç alamazsan üzülerek temiz kuruluma yönelmek lazım.

Artı -1 Eksi
Üzgünüm ama güzel bir virüsle karşı karşıyasın. Kapsamlı bir tarama yap fakat çözüm olmayabilir. Taramadan sonra da bir sonuç alamazsan üzülerek temiz kuruluma yönelmek lazım.
Bu işlemde dosyalarım silinecek sanırım dimi?
CMD yönetici olarak açıp "WPR -cancel" komutunu yazıp çalıştır.
İşlemin ne işe yaradığını sorabilir miyim hocam

Deneyip dönüş yapıcam konuya hocam.
Windows performans kaydedici işlemini durdurmaya yarayan bir komut. Windows arka planda performans testi yapıyor ve buda kaynak kullanımının artmasına sebep oluyor.
Artık system dosyası kullanımı çok olmadan da disk çok kullanılıyor. Virüs mü var acaba. Tam tarama yaptım ama birşey çıkmadı.
CMD yönetici olarak açıp "WPR -cancel" komutunu yazıp çalıştır.
Hata kodu verdi komutta

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı