%100 disk kullanımı

Metehan Beyaz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bir yavaşlık vardı. Görev yöneticisinden baktığımda bilgisayar boşta olmasına rağmen %100 disk ve yaklaşık 5GB RAM kullanıyor. İnternetteki çözümleri (Windows Search kapatma vs.) uyguladım ama bir şey değişmedi. Yaklaşık 1 yıl önce de buna benzer bir problem olmuştu ve çözüm bulamadığım için format atmak zorunda kalmıştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
1614799101604.png

Son düzenleme:
HDD kullanıyorum evet ama bunun bir çözümü yok mudur? Şimdi format atıp da tüm şeyleri tekrar yüklemek istemiyorum açıkçası. :)
Format atsan da düzelmez hocam, tek çare değiştirmek. Gereksiz hizmetleri vs. kapatarak bir nebze rahatlatabilirsin.

HDD kullanıyorum evet ama bunun bir çözümü yok mudur? Şimdi format atıp da tüm şeyleri tekrar yüklemek istemiyorum açıkçası. :)
Hangi sistem hizmeti detaylı olarak yazar mısınız ? Kırmızı ile gösterilen yere gelip özelliklere tıklayın orada yazması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı